kratky LD
Moderátor: Moderátori
kratky LD
dnes rano jsem mel kratky LD trochu zmateny resp. se blbe popisuje ale presto to beru jako uspech i kdyz mne pitomce nenapadlo ze chci jit do OBE/AC...
Nevim pri cem ani proc ve snu jsem si uvedomil ze spim -> LD
stal jsem v nejake mistnosti.. koukal jsem z ni ven z ruznych oken.. zkousel jsem projit zdi atd.
Pak jsem premyslel jestli teda mam "vyletet z okna a jit se nekam podivat".. jenze hned mne napadlo k cemu to vlastne je kdyz je to jenom sen a neni to "skutecne"...
pak jsem si vzpomel, na ty techniku prodlouzeni LD a zkousel jsem se tocit dokola... Zkusil jsem to asi 2x ale divny naopak behem toceni bylo videt vsechno rozmazane a jako by sedive.. jako by se zmenila nejaka frekvence. Nasledne jsem ocekaval ze budu videt jeste lip a barevneji atd.. a ono nejprve nic... naopak jako bych na chvilku nevidel zase nic...
ovsem asi za 1-2 minuty se znovu otevrela panorama tak pestre obrazy a detailni a dokonce i uhel zaberu pohledu se zvetsil snad na 300° minimalne. A zdalo se mi ze vidim i skrz zdi ... a dokonce daleko ostreji nez normalne a vsechny barvy jsou jeste jasnejsi...
Mno pak uz si nic nepamatuju... clovek by potreboval LD kazdy den aby mohl neco nacvicit a trochu pokrocit dal s tim....
Nevim pri cem ani proc ve snu jsem si uvedomil ze spim -> LD
stal jsem v nejake mistnosti.. koukal jsem z ni ven z ruznych oken.. zkousel jsem projit zdi atd.
Pak jsem premyslel jestli teda mam "vyletet z okna a jit se nekam podivat".. jenze hned mne napadlo k cemu to vlastne je kdyz je to jenom sen a neni to "skutecne"...
pak jsem si vzpomel, na ty techniku prodlouzeni LD a zkousel jsem se tocit dokola... Zkusil jsem to asi 2x ale divny naopak behem toceni bylo videt vsechno rozmazane a jako by sedive.. jako by se zmenila nejaka frekvence. Nasledne jsem ocekaval ze budu videt jeste lip a barevneji atd.. a ono nejprve nic... naopak jako bych na chvilku nevidel zase nic...
ovsem asi za 1-2 minuty se znovu otevrela panorama tak pestre obrazy a detailni a dokonce i uhel zaberu pohledu se zvetsil snad na 300° minimalne. A zdalo se mi ze vidim i skrz zdi ... a dokonce daleko ostreji nez normalne a vsechny barvy jsou jeste jasnejsi...
Mno pak uz si nic nepamatuju... clovek by potreboval LD kazdy den aby mohl neco nacvicit a trochu pokrocit dal s tim....
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
- Kontaktovať používateľa:
Re: kratky LD
njn trening treba ale aj tak uspech a s tym tocenim, to je aky pocit vidiet 300° ???
ale aj tak
ale aj tak

Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
pocit
je to uzasny.. no ja jsem to pochopitelne nemeril na 1° ale proste jsem si toho vsimnul .. nebylo to urcite 360° ale urcite taky ne 90-140° jako normalne. A hlavne nejde jenom o siroky uhel zaberu ale o to ze je vsechno nejenom uprostred uzasne OSTRY. Vim ze jsem si v tom okamziku rikal ze je to 1000x lepsi nez sirokouhly-HDTV (nevim proc mi to napadlo takova volovina pochopitelne ze toje lepsi nez jakykoliv HDTV.....
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39

Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
na tleskani jsou tady jiny experti co maji 1000x vic zkusenosti nez jaSagitaX napísal:

máš pravdu s tím tréninkem. Opravdu by to chtělo LD alespoň jednou do týdne, aby se člověk mohl zdokonalovat.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Parafrázovaním môjho výroku, ktorý má SagitaX ako podpis, môžem povedať, že aj Ty aj ktokoľvek iný je expertom v porovnaní s tými ostatnými, ktorí majú menej skúseností. Môžeš sa tiež cítiť byť expertom, pretože to neznamená, že nemáš čo zdokonaľovať.OBI-VAN napísal:na tleskani jsou tady jiny experti co maji 1000x vic zkusenosti nez jaSagitaX napísal:

necitim se expertem a mam takovy pocit (asi spravny protoze to tu bylo vickrat potvrzeno) ze mit LD 1x za mesic nebo 2 mesice je z hlediska pokroku (jsme vsichni porad stale na zacatku) skoro stejny jako nemit skoro vubec zadny....WhiteWolfSix napísal:.... môžem povedať, že aj Ty aj ktokoľvek iný je expertom v porovnaní s tými ostatnými, ktorí majú menej skúseností. Môžeš sa tiež cítiť byť expertom, pretože to neznamená, že nemáš čo zdokonaľovať....
k tomuto tematu bych chtel jeste dodat jednu vec. Dosahovani LD mi slo lepe mezi 10 - 18 rokem, kdy jsem byl tzv. free od jakychkoliv tezkopadnych myslenek ohledne obstarani obzivy, bytu, splaceni pujcek a jinych lidskych "povinnosti". Ted kdyz na to shlizim s odstupem let, tak zavidim mladym, kteri maji cca 15 - 18 a lehnou sami do postele a muzou delat pokusy jake chteji. My co bydlime s pritelkynemi nebo jsme zenati to mame v tomto horsi, protoze se vecer "musime" venovat necemu jinemu. Na druhou stranu zase ti "free mladi" kdyz vecer lehnou, tak teoreticky maji zase myslenky na to jak by jim bylo po boku nejake zenske, takze to taky nemaji tak jednoduche ...
Ja mam castejsi LD v pripadech kdy zaziju pres den neco zvlastniho nebo kdyz premyslim nad nejakou veci, ktera me silne zaujala a staci nad tou veci prymslet treab jen par sekund. Tech par sekund se mi tak vtiskne do pameti, ze se pak divim v tom LD, ze se mi to vybavilo. Mozna by stalo za pokus pro zvyseni LD treba zmenit spici polohu coz uz tu zminovane bylo:
1 . napr. lehnout si naopak, tzn. kde mam nohy budu mit hlavu, telo bude tak zmatene, ze se muze podarit i OBE
2. nebo zkusit pokud nekdo tu moznost ma, naklonit postel, tak ze hlava bude vyse nez v soucasne poloze
3. nebo zkusit vzit neco do dlane, napr. studenou minci a usinat s ni s vedomim, ze se ta pest musi drzet zatata
nekterou z techto metod vyzkousejme a pak se podelme o zazitky.
ja ten druhy bod nemuzu protoze takovou postel nemam, ale 1 a 3 bod vyzkousim !!! asi to zkombinuju hned dneska vecer.

Ja mam castejsi LD v pripadech kdy zaziju pres den neco zvlastniho nebo kdyz premyslim nad nejakou veci, ktera me silne zaujala a staci nad tou veci prymslet treab jen par sekund. Tech par sekund se mi tak vtiskne do pameti, ze se pak divim v tom LD, ze se mi to vybavilo. Mozna by stalo za pokus pro zvyseni LD treba zmenit spici polohu coz uz tu zminovane bylo:
1 . napr. lehnout si naopak, tzn. kde mam nohy budu mit hlavu, telo bude tak zmatene, ze se muze podarit i OBE
2. nebo zkusit pokud nekdo tu moznost ma, naklonit postel, tak ze hlava bude vyse nez v soucasne poloze
3. nebo zkusit vzit neco do dlane, napr. studenou minci a usinat s ni s vedomim, ze se ta pest musi drzet zatata
nekterou z techto metod vyzkousejme a pak se podelme o zazitky.
ja ten druhy bod nemuzu protoze takovou postel nemam, ale 1 a 3 bod vyzkousim !!! asi to zkombinuju hned dneska vecer.

majk: S tými zmenami miesta alebo polohy to praktikujem aj ja, ale nikdy som sa nad týmto takto nezamýšľal. Ako keby som to robil nejako prirodzene. V poslednej dobe som zistil, že najlepšie pre mňa je ležať na boku a mať niečím prikrytú hlavu, tak aby mi trčala len tvár, aj keď len ľahkou dekou. Cítim sa byť tak trocha izolovaný, resp. schovaný. Dnes v noci, resp. nad ránom som sa najskôr takto pokúsil ("však to len skúsim") o vystúpenie z tela, keď som zaspával. Prišli aj vibrácie, ale nepodarilo sa mi z tela dostať. Nad ránom okolo 3-tej som sa zobudil, na chvíľku som si pustil TV a keď som bol dostatočne prebratý, zasa som skúšal, tiež na boku v podobnej polohe. No a vibrácie začali, ale tento krát len na krátko. Po tom som to už nechal tak a zaspal som. Mával som OBE aj keď som ležal na chrbte a aj na bruchu...... no neviem. Možno niečo na tých zmenách polohy naozaj niečo bude.
PS: Tiež si myslím, že až teraz, keď mám rodinu, dokážem oceniť možnosti, keď som býval ešte u rodičov.
PS: Tiež si myslím, že až teraz, keď mám rodinu, dokážem oceniť možnosti, keď som býval ešte u rodičov.
Z1
majk napísal:k tomuto tematu bych chtel jeste dodat jednu vec. Dosahovani LD mi slo lepe mezi 10 - 18 rokem, kdy jsem byl tzv. free od jakychkoliv tezkopadnych myslenek ohledne obstarani obzivy, bytu, splaceni pujcek a jinych lidskych "povinnosti". Ted kdyz na to shlizim s odstupem let, tak zavidim mladym, kteri maji cca 15 - 18 a lehnou sami do postele a muzou delat pokusy jake chteji.
No mam uplne ten samy pocit
majk napísal: My co bydlime s pritelkynemi nebo jsme zenati to mame v tomto horsi, protoze se vecer "musime" venovat necemu jinemu. ....
Hmm porad si jeste sice myslim ze to byla nahoda.. ale uz asi 3x se mi stalo. ze kdyz jsem se vecer "musel" venovat necemu jinemu tak zrovna to rano jsem mel pred probuzenim LD (ktery s tim pochopitelne nijak nesouvisel)
dnes rano som si dal budik na 4_00 kedze vstavam cca o pol 6 isiel som spravit potrebu a hodil som sa spat do postele posledne 4 dni sa mi dost osvedcila metoda tohto ranneho vstatia mal som 2 LD sice kratke ale predsa
parkrat si hodim sugesciu a potom spominam na posledny okamzik sna pre vstavanim! hodilo ma to na krizovatku nedaleko kde byvam a okamzite som si uvedomil ze je to sen znicoho nic proste ziadny RT ale normalne som si povedal ze snivam ze pred chvilou sm si lahal sapat a teraz som tu! no nastvalo ma ze neslo mi vyletiet ani trocha do vzduchu! nieco ma blokovalo!
tak som skusal sa rozbiehat alejedine daleke skoky ale nic viac! SKoda no...
snad dnes rano! Inak umna naozaj tato metoda je dost dobra!

Čo vieme o smrti, keď vieme tak málo o živote.
nojo ale...
U mne je riziko.. ze kdyz se probudim "nasilne budikem" v takovouto hodinu.. tak nebudu moct uz usnout vubec.. a nebo teprve 4 minuty pred tim nez budu muset vyrazit do prace....Sheydee napísal:dnes rano som si dal budik na 4_00 kedze vstavam cca o pol 6 isiel som spravit potrebu a hodil som sa spat do postele posledne 4 dni sa mi dost osvedcila metoda tohto ranneho vstatia mal som 2 LD sice kratke ale predsaparkrat si hodim sugesciu a potom spominam na posledny okamzik sna pre vstavanim! hodilo ma to na krizovatku nedaleko kde byvam a okamzite som si uvedomil ze je to sen znicoho nic proste ziadny RT ale normalne som si povedal ze snivam ze pred chvilou sm si lahal sapat a teraz som tu! no nastvalo ma ze neslo mi vyletiet ani trocha do vzduchu! nieco ma blokovalo!
tak som skusal sa rozbiehat alejedine daleke skoky ale nic viac! SKoda no...
snad dnes rano! Inak umna naozaj tato metoda je dost dobra!
jinak to zni pekne... asi se budu muset donutit to prece jenom vyzkouset delsi dobu to co pises
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2006 13:57
jj u mna podobne + mam taky killovaci budik, ze ani za neviem co si nespomeniem na predosly sen, ale dnes som sa zobudikl asi 5min pred budikom a pekne som si zapamatal vystup zo sna....
preco mozu mat avatari len 16 kilo?? :(