Uvolnovanie sa do Obe
Moderátor: Moderátori
Uvolnovanie sa do Obe
Vždy keď navodím vibrácie tak spanikárím takým spôsobom, že čoraz rychlejšie začnem polikať sliny.Vždy po prehltnutí mi vibracioe opadnú a musím začať takmer odznovu.Dá sa to neako odstrániť?
Re: Uvolnovanie sa do Obe
Vubec si toho nevsimej a mysli jenom na to ze chces vycestovatEspion15 napísal:Vždy keď navodím vibrácie tak spanikárím takým spôsobom, že čoraz rychlejšie začnem polikať sliny.Vždy po prehltnutí mi vibracioe opadnú a musím začať takmer odznovu.Dá sa to neako odstrániť?

Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme.
Budem sa snažiť ako budem môcť
Smrť nie je koniec.Smrť je len začiatok nekonečna.
O.K. Mam podobny problem a dari se mi ho docela ignorovat.Espion15 napísal:Budem sa snažiť ako budem môcť
Hodne stesi.

Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme.
nou napísal:som mal podobny problem. prvy krat vybracie zacali som sa nalakal a s busiacim srdcom som musel prestat. druhykrat som ich udrzal dlhsie ale zase mi to prerusilo tiez busenie srdca od vzrusenia-strachu. na tretikrat som to uz zvladal v pohode. treba si na proste zvyknut.
JJ,tenhle problem jsem mel presne taky........

A vidite ja ho mam tiez
Smrť nie je koniec.Smrť je len začiatok nekonečna.