mno, po dlouhe dobe zase maly zablesk LD...
Objevil jsem se na miste studentskych koleji kde jsem byl asi v letech 87-92 nevim co jsem tam delal ani proc jsem tam byl.
Najednou jsem si vsiml ze vsechno vypada jako tenkrat i kdyz jsem pri jedne navsteve po 10 letech videl ze vsechno se zmenilo, nove budovy, rekonstrukce nove ulice, modernizace atd.
V tom okamziku jsem si uvedomil ze to neni mozne a realne kdyz se ve skutecnosti na tom miste zmenilo, z toho jsem usoudil ze se mi to pouze zda a HOP !! uz jsem byl v LD.
Jelikoz to jeste neni zdaleka rutina, tak jsem zase zacal delat blbosti a zkouset co funguje a co ne.
1. litani - moc neslo spis takovy plachteni pri zemi
2. prochazeni zdi - fungovalo docela dobre
bohuzel po chvili zmizelo vedomi a zase jsem usnul...
hmm.. nevim k cemu to je vubec dobry vlastne tohle ani jaky to ma smysl kdyz clovek nema poradne cas si neco v LD v klidu promyslet..
cestou casem a logikou do mini-LD
Moderátor: Moderátori
Re: cestou casem a logikou do mini-LD
to je ten problém, LD přijde zřídka a trvá jen krátce a člověk nic nestihne a pak musí zase dlouho čekat na další LD. Nejlepší by bylo, kdybys hned po vstupu do LD řekl prvnímu člověku kterého potkáš, aby se stal tvým průvodcem a chodil ti do každého snu říct, že spíš. Možná by to zabralo a možná by se občas objevil a mohl bys mít více LD. já sám to mám v plánu udělat, ale jak naschvál ted mám období bez LD. v tom vedru se nedá moc spát a ráno, když mají přicházet sny, se budím a už nemůžu usnout. už aby byla zima
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
neeee
to se mi teda nechce zrovna. co ja vim koho tam zrovna potkam.. co nebo kdo to bude zac.. a jeste abych si ho zval dobrovolne do LD ??
i kdyz obcas mam nasledne takovy pocit jako by ti "ostatni" v LD byly nastrcene figurky jenom.. ktere dokresluji nejakou modelovou situaci nebo jsou jeji soucasti..
Mimochodem napriklad jsem ted zase mel opakujici sen ca. 1x za mesic za dva (v ruznych modifikacich) ze jsem z nejake lokality A utikal s nejakou skupinkou B pred nejakymi potvorami C pres lokalitu D smerem k lokalite E.
Zvlastni je ze i kdyz ve snu doslo k nejakemu ohrozeni ci fyzickemu ublizeni moji osobe (treba nejaka divna masina neco mezi kolotocem a kavomlejnkem
), tak jsem vlastne nemel skutecny strach ani necitli skutecnou bolest. Spis to byl takovy divny pocit jako by smes toho kdyz clovek hral (naposled asi pred 10 lety??) nejakou pocitacovou hru a figurce ubyvala energie ci body.. a zaroven jako by ty "fyzicke" utoky znamenaly "pouze" nejaky ubytek energie, coz bylo samozrejme neprijemne, ale pocit skutecneho "ohrozeni na zivote" tzn. skutecny strach jsem ani necitil. Bylo to proste jenom "ottravne"... vlastne clovek neutikal pred skutecnym nebezpecim ale pred necim co otravovalo a snazil se najit nejake "klidne" misto
(asi ta druha polovina prispevku patri jinam.. ale uz jsem byl rozepsanej)
i kdyz obcas mam nasledne takovy pocit jako by ti "ostatni" v LD byly nastrcene figurky jenom.. ktere dokresluji nejakou modelovou situaci nebo jsou jeji soucasti..
Mimochodem napriklad jsem ted zase mel opakujici sen ca. 1x za mesic za dva (v ruznych modifikacich) ze jsem z nejake lokality A utikal s nejakou skupinkou B pred nejakymi potvorami C pres lokalitu D smerem k lokalite E.
Zvlastni je ze i kdyz ve snu doslo k nejakemu ohrozeni ci fyzickemu ublizeni moji osobe (treba nejaka divna masina neco mezi kolotocem a kavomlejnkem