Zatial sa mi ziadny lucidak neprihodil ani som necestoval, ale obcas pred spanim skusam ci sa nieco nestane...
No a problem je v tom ze uz sa sice dokazem dostat do "stavu tranzu"...teda som 80% ze to stav tranzu je lebo moje telo sa nedokaze pohnut...iba ak velmi chcem...tazko opisatelne...ale akoby ciastocna paralyza sa uz dostavila, dalej vsetky zvuky su strasne divne...take pretiahnute...najvacsi znak tranzu je ze vzdy ked pocujem ako nikeot otvara dvere na vedlajsej izbe alebo ako pada hrniec v kuchyni...alebo akykolvek iny ostry zvuk...je to akoby ma niekto udrel...a hlavne citim lahulinke vibracie...chvilkove...hlavne v oblasti ruk...
Cele toto sa mi uz podarilo vela krat a viem ze to uz asi nieco bude...dokonca som si na to uz zvykol...zo zaciatku ked som sa do tohoto stavu dostal ma trochu zaplavil strach...no teraz uz je to pre mna normalne...a celkom ma to stve!
A to preto...lebo som niekde cital ze z tohoto stavu je uz lahke vycestovat...a to fakt neviem ako??...ja uz stracam fantaziu a neviem co mam v tomto stadiu robit...
PORADTE prosim...slaba koncentrcia alebo trpezlivost alebo co??...