Zazitok s paralyzovanym telom
Moderátor: Moderátori
- theking
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Jún 21, 2006 20:38
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zazitok s paralyzovanym telom
sagitax:no ja ked uz sa trochu naucim LD tak tiez prejdem asi na AC...
Všetko má svoje dôvody.
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
ja by som odporucal LD sa naplno venovat a AZ ked uz nebudes mat co vymysliet tak prejdi na AC lebo ked sa trochu naucis LD budes skusat nove veci, a pod. a neni dobre potom prejst na AC lebo sa plne nesustredis len na tu jednu vec, radsej si to v LD uzi poriadne a potom sa naplno venuj IBA ACtheking napísal:sagitax:no ja ked uz sa trochu naucim LD tak tiez prejdem asi na AC...
ale to je iba moja rada, mne sa to trosku vypomstilo lebo som sa hrnul do vsetkeho a potom sa to tak aj chovalo, vysledky mizive a podobne, takze aby si sa vyhol sklamaniam radsej iba jednu vec a poriadne
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
ja bych doporucil venovat se AC. LD neni jednoduche dosahnout, vetsinou prijde spontanne a stejne si porad "jen" ve snu v kterem bud do jiste miry ovladas vsechno nebo jen omezene. AC se odehrava na podobne frekvenci jako LD, ale je o necem jinem. Akorat udrzet zmenene vedomi tak aby si ho kontoloval je stráááááááášně těžkééé. Je to minimalne tak tezke jako udrzet LD aby se nezmenil na normalni sen a pritom aby ses ani neprobudil ...
- theking
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Jún 21, 2006 20:38
majk:no ja som vecer 15 minut v posteli opakoval "toto je iba sen, toto je iba sen" a vo sne som povedal...aha...ved toto je iba sen...takze sa mi nezda az tak takze
...ale nie..uvidim ci to bude fungovat aj nabuduce

Všetko má svoje dôvody.