Vedomý sen ale nie LD

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Kontaktovať používateľa:

Vedom

Príspevok od používateľa SagitaX »

dnes rano sa mi snival taky cudny sen...bolo to na temu superman sa vracia, ten trtko superman si bezal po ulicy, tu osvetlovaly lampy lebo bola noc, ja si tak bezim vedla neho neviem uz preco,a zrazu ho zacne dakto nahanat on musi ist do budovy zachranovat a tak ja si dam kapucu na hlavu aby som ho pripominal obrysom a odstrcim ho vedla, ti co ho nahanaju si to nevsimnu a zacnu nahanat mna...zrazu superman vbehne do budovy a oni za nim (???) ja si vydychnem ze good work ale jeden tupec si ma vsimne a chce na mna zautocit, ja ze no pod ti blbec ukazem ti... a on vytiahne dve katany... doteraz to bol obycajny sen ale v momente ked vytiahol tie katany sa daco stalo...zrazu mi doslo, ze som proti katanam nikdy nebojoval a neviem ako na to, bal som sa ze ma poreze (a to ze je to sen som si uvedomoval ale dako sa nic nedialo), tak som si povedal ze nemam rad taketo sny ked s niekym bojujem, radsej chcem ist prec... tak som si pomyslel ze by som as mohol odosobnit od toho cloveka ze by to mohol byt niekto iny a ja by som to sledoval s pohladu 3 osoby, zavrel som oci a skusil sa premenit, predstavil som si dokonale tvar noveho cloveka ale ked som otvoril oci nic sa nestalo, ten tipek s tymy katanamy cakal a ja som vedel ze ked zavriem oci sen sa stopne tak som to skusil este raz a zas nic a to som sa uz zobudil...
cely sen som pozeroval s 3 osoby iba pri tych zavretych ociach so sa tak mega rychlo presunul do toho tela a ked som oci otvoril znova 3 osoba...
neviem preco s toho nebol LD, ja som presne vedel ze je to sen a aj to ze oni su vymysly, ani som sa nesnazil utiect lebo som vedel ze ja v snoch neviem bezat ked mi o daco ide, proste neviem co toto bolo ale je mi to dost divne ak ani s takehoto uvedomenia nieje LD tak co mam potom robit :) a den predtym sa mi snivala taka haluz, dej uz neuvediem lebo to je dlhe ale co je funny ze som daco posral na poschodi a vysla nasrata starka, ja som nevedel co mam robit tak som jej zacal vraviet: nic sa nestalo teta, toto je iba sen, toto je iba sen, a tak dalej az kym nezasla a zase som si uvedomoval sen a zese to nebolo LD
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
Tilk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Júl 02, 2006 6:39
Kontaktovať používateľa:

Re: Vedom

Príspevok od používateľa Tilk »

Nie se to LD uz ked si clovek uvedomi ze sniva? Alebo je to podmienene aj tym aby si vedel sen upravovat, zlepsovat atd...?
[url=http://kevan.org/brain.cgi?TiLK]secret place[/url]
ATA
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Máj 18, 2005 17:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ATA »

LD je dyž si človek uvedomi že je to sen ovlivnovat nic nemusi muže zustat pozorovatel a jen sledovat dalši vyvoj snu.Občas se stane že si clovek uvedomi že je ve snu ale nejak mu to nedocvakne a po chvili na to zas zapomene.
Informací není nikdy dost

http://www.luciddreaming.wz.cz http://www.bookmarky.cz/users/Magic+Word
Tilk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Júl 02, 2006 6:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tilk »

ATA napísal:Občas se stane že si clovek uvedomi že je ve snu ale nejak mu to nedocvakne a po chvili na to zas zapomene.
Je to aj vtedy LD?
nou
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 30, 2006 22:57

Príspevok od používateľa nou »

LD podla definicie co sa ukaze ked podrzite kurzor na LD tak je to LD
Prídem si po teba.
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

ech, ludia :) velmi ste mi nepomohly, okrem toho ze uz presne viem co je LD...

zaujimalo by ma preco to uvedomenie nesprevadzaly javy ako pri LD, alebo preco som to nezacal ovladat...
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Máj 01, 2005 21:32

Príspevok od používateľa dr.Katz »

já mívám některé lucidní sny podobné jako Ty. Taky vím, že jsem ve snu, ale nějak mi to nedojde. Prostě si řeknu že je to jenom sen, ale chybí tomu to uvědomění, to ohromení z toho, že jsem ve snu. Je to takový nevědomý vědomý sen...
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

je zaujimave ze ma nenapadlo ovladat sen, ako keby mi to nejako vypadlo... ale aj tak velky uspech kedze som si to uvedomoval, ani ma to velmi nehneva lebo to stalo za to ked som sa zobudil :)
Napísať odpoveď