Mam taky pocit, ze by som mal skusit astral, taha ma to / podvedomo nejako viem, ze to spravit mam / ale bojim sa ...

Moderátor: Moderátori
Znám to velmi dobře, je to běžný jev (alespoň u mě) - zažíval jsem to prakticky každej den, když jsem se vrátil po obědě ze školy a šel si lehnout (bo jsem chtěl mít LD), ale občas to zpozoruji i při hluboké relaxaci. Jde zřejmě o to, že fyzické tělo je unaveno a rychleji "usíná" zatímco mysl je pořád aktivní. Je to zajímavý pocit, jako by se tělo skutečně kývalo, ale ve skutečnosti se vůbec nehýbe. Každopádně nic nebezpečnýho to není, naopak je tu velká příležitost pro WILD nebo normální LD v následujícím spánku.emčo napísal:ale jedno...prvy krat v zivote stalo pred chvilou, ze som lezal, v plnom vedomi a akoby sa vo vnutri mojho tela, moje telo hybalo-kyvalo dopredu, dozadu. Stalo sa mi to 3x za sebou...zvycajne sa to deje 1x. Ten pocit zacina od hlavy a citim to v celom tele, aj ked to nie je velmi intenzivne. Nie je to nic "fyzicke" skor by som to prirovnal k pocitu, ked sa cloveku toci hlava..
SagitaX napísal:no pre zmenu by si mohol inak nazvat tuto temu lebo s jej nazvu (?) ti asi tazko odpisu ludia ktory ti mozu pomoct...
k tomu: z coho mas strach? coho sa bojis? bojis sa tych pocitov alebo toho vycestovania?
Ahoj, diky mocdRevnik napísal:Znám to velmi dobře, je to běžný jev (alespoň u mě) - zažíval jsem to prakticky každej den, když jsem se vrátil po obědě ze školy a šel si lehnout (bo jsem chtěl mít LD), ale občas to zpozoruji i při hluboké relaxaci. Jde zřejmě o to, že fyzické tělo je unaveno a rychleji "usíná" zatímco mysl je pořád aktivní. Je to zajímavý pocit, jako by se tělo skutečně kývalo, ale ve skutečnosti se vůbec nehýbe. Každopádně nic nebezpečnýho to není, naopak je tu velká příležitost pro WILD nebo normální LD v následujícím spánku.emčo napísal:ale jedno...prvy krat v zivote stalo pred chvilou, ze som lezal, v plnom vedomi a akoby sa vo vnutri mojho tela, moje telo hybalo-kyvalo dopredu, dozadu. Stalo sa mi to 3x za sebou...zvycajne sa to deje 1x. Ten pocit zacina od hlavy a citim to v celom tele, aj ked to nie je velmi intenzivne. Nie je to nic "fyzicke" skor by som to prirovnal k pocitu, ked sa cloveku toci hlava..
Pokud to jsou reálně existující zvuky (tedy nikoliv jen sluchové halucinace) a pokud to pozoruješ už od dětství, tak bych řekl, že spíš než nějaké projevy astrálních bytostí či spojení s "druhou stranou" nebo čehokoliv podobně spekulativního to bude nějakým způsobem vybudovaný obyčejný, lehce neurotický strach. NEtvrdím že jsi psychicky nemocnej (!!!), ale jen že to může být následek např. nějakého zážitku/strachu, který sis vypěstoval jako dítě.emčo napísal:Co sa tyka prasknutia niecoho a inych roznych zvukov toho sa skor bojim / nie je to doslova strach..len to nie je to nic prijemne, stale otvorat oci a hladat, pozerat sa, ci tam niekto nie je / a deje sa to od detsva, takze neviem co s tym.
Šak já právě říkám že to nic neníTheONE napísal:a podla mna to aj tak strasne prehanate...
Drevnik podobne problemy som maval aj ja...a myslim ze kto nie...vzdy ked vecer pozeram nejaky film alebo hram nejaku hru tak este ked si idem lahnut na nu myslim...a myslim ze neexistuje clovek ktory po dobrom horore isiel spat a ani raz na neho neomyslel...
..nesuhlasim, ale diky za nazor. Nesuhlasim, po 1x. Uz v skole mas ziakov, ktori su lepsi nez ostatni, ktorym to lepsie klape a ludi, ktorym to nikdy nepojde ako tym druhym, aj ked budu "trenovat" svoju mysel.Alebo si zober sportovca...mozes cvicit a trenovat kolko chces, nikdy nedosiahnes vysledky,ako on. Uplne toto iste plati podla aj s duchovnom. Mas uz deti, ktori "vidia" druhy svet,vedia predpovedat, zatial co druhy ani nevedia, co bude na obed ...atd.SagitaX napísal:podla mna su na tom vsetci na zaciatku rovnako, (vo vyspelosti) len niektory to vedia a chcu s tym daco robit a niektorym to vyhovuje tak ako to je a kaslu na to...
podla mna sa pod toto vsetko podpisal ten strach s detstva a toho duchovna je tam mensia cast(ak vobec) (aj ked to nemozem povedat na 100%)... ja by som povedal ze ak to nepocujes cez den tak to nebude pocut ani v noci a teda ze nic nepraska v skutocnosti... slovami Derrena Browna: Je to v tvojej mysli...