ma nedko podobne morbidni sny jako vysite z filmu ?
zombie horror
Moderátor: Moderátori
zombie horror
Dneska se mi zdal uzasny sen o zombikach, kdy jsem z davnyma kamosema ujizdel mestem autem a vsude byli zombici. Zastavili jsme u nejake oplocene budovy, ktera stala na kraji mesta a byla kolem obrostal stromama. byla to rozestavena stavba a na zemi lezely lopaty. Kazdy si vzal jednu a sli jsme ne NĚ !!! Super boj, uz vim jak zabijet zombie kdyz prijdou
Svihnes ji do hlavy az upadne na zem a pak ji lopatou oddelis telo od hlavy, ale pozor nektere telo se zvedne i bez hlavy a to musis pak lopatou odriznout i nohy a ruce.
- theking
- Člen fóra

- Dátum registrácie: St Jún 21, 2006 20:38
- Kontaktovať používateľa:
Re: zombie horror
loool
... tak to mohol byut pekny sen
... ja som mal zase jeden o mimozemstanoch a davali nam do hlav nejake implantaty...skoda ze to nebolo LD
ale morbidne sny moc nemavam...
ale morbidne sny moc nemavam...
Všetko má svoje dôvody.
Aj ja mávam niekedy sny o robotoch, mimozemšťanoch, zombíkoch alebo boj s ľuďmi.
Minule som mal sen v ktorom do celého sveta vypustili vírus, ktorý spravil dementa z každého človeka. Ja som nim nechcel byť, tak som sa snažil zabiť
.
Alebo som mal sen, že som bojoval proti presile a vtedy som si napísal cheaty
a oni domňa začnu strielať a mäso lieta na všetky strany, až kým som nebol kostra. Potom som ich rozprášil 
Minule som mal sen v ktorom do celého sveta vypustili vírus, ktorý spravil dementa z každého človeka. Ja som nim nechcel byť, tak som sa snažil zabiť
Alebo som mal sen, že som bojoval proti presile a vtedy som si napísal cheaty
--=Všetko sa dá, stačí vedieť ako=--
--=www.meditacia.sk=--
--=www.meditacia.sk=--
Re: zombie horror
o těch zombie to byl LD, nebo normální sen?
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...