zase jenom mikro-LD NEKDE PORAD DELAM CHYBU

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

zase jenom mikro-LD NEKDE PORAD DELAM CHYBU

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

uprostred "dobrodruzneho snu" (neco o nejakych tajmenych velkych hradech prochazeni a bloudeni mistnostmi, tajne dvere a vstupy a ruzne osobni zapletky) jsem si najednou v jedne hradebni chodbe na kratkou chvilicku uvedomil ze to vse neni skutecne.
Rekl jsem si musim udelat nejaky RT, jestli to je LD tak bych se mel umet vznest.
Tak jsem se vsi silou zkoncentroval a silou vule vznesl v mistnosti rychlosti pomalu stoupajiciho balonu asi do vysky 2 metry.
Tohle mne vsak asi vycerpalo, cely LD (kratky usek ze snu) trval tak max. 10-20 sekund jenom....
Neco jsem udelal asi blbe, mel jsem se radsi tocit dokola misto se namahat se "vznasenim" mel jsem asi udelat mene "namahavy" RT jako se kouknout na vlastni dlane??
Mate nekdo nejake tipy ?
Gregory
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 18:24
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gregory »

Mám podobný problém, jen neumím své sny ovládat, takže všechny LD mám náhodné. Když ale nastane skoro okamžitě se vzbudím. Taky nevím proč . :cry2:
Po všeckem ho***, akorat po včelach med.
-nevím kdo to vymyslel, ale je to tak.
http://www.sweb.cz/guffy.guf/
Používateľov profilový obrázok
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Kontaktovať používateľa:

Re: zase jenom mikro-LD NEKDE PORAD DELAM CHYBU

Príspevok od používateľa SagitaX »

moj tip a rada je trpezlivost, nikto dokonaly s neba nespadol, a ani s nicoho ineho... to ze "teraz", alebo "stale" mate mikro-LD alebo ich neviete ovladat neznamena ze to tak bude furt... chce to cas, trenink a optimizmus :)
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Máj 01, 2005 21:32

Príspevok od používateľa dr.Katz »

mikro LD jsou klasický problém téměř všech oneironautů, s tím se netrap. Zjistil jsem, že jestliže mám LD při zdřímnutí si, to znamená, že po usnutí jdu přímo do LD, tak jsem schopen ho udržet déle, i několik minut, ale jestli se jedná o LD, který jsem odhalil testem reality někdy uprostřed noci, tak se hned probudím. Ale ještě jsem neměl LD, kdy bych v něm vydržel víc než pět minut. Ani nevím, jestli je to možné. Mám takové vnitřní nutkání se probudit.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

dr.Katz napísal:mikro LD jsou klasický problém téměř všech oneironautů, s tím se netrap. Zjistil jsem, že jestliže mám LD při zdřímnutí si, to znamená, že po usnutí jdu přímo do LD, tak jsem schopen ho udržet déle, i několik minut, ale jestli se jedná o LD, který jsem odhalil testem reality někdy uprostřed noci, tak se hned probudím. Ale ještě jsem neměl LD, kdy bych v něm vydržel víc než pět minut. Ani nevím, jestli je to možné. Mám takové vnitřní nutkání se probudit.

Neuvedomuju ze bych se vylozene probudil spis jsem spadnul zpatky do snu.
Mno.. jen mi vadi ze vubec nevidim u sebe zadny pokrok dosahovani LD a OBE.
TO mikro-LD jsem mel po narocne sluzebni ceste kdy jsem skoro 2 dny nespal.. mam pocit ale ze az nejak ke konci spanku...
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Máj 01, 2005 21:32

Príspevok od používateľa dr.Katz »

jestliže budeš pokračovat ve skepsi, tak ničeho nedosáhneš. Nesmíš si sugerovat, že nevidíš žádný pokrok apod. To nikam nevede. Zkus nějaké pozitivní sugesce. Když to nejde tudy,tak to půjde jinudy. LD se dá naučit. Mně pomáhá, když si představuji ten pocit jak zjistím, že jsem ve snu. Je to takové zvláštní ohromení a dá se ten pocit vyvolat i během dne. Chce to cvik. Když si to pak představuji těsně před usnutím, tak mívám zpravidla LD. Někdy je méně více a čím více se o něco snažíš, tak tím méně to jde. Říkej si během dne, že už to umíš, že máš své sny zvládnuté.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Napísať odpoveď