Serge Georg : Astrální putování
Moderátor: Moderátori
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Serge Georg : Astrální putování
Názov knihy: Astrální putování
Autor: Serge Georg
Vydavateľstvo: Originál - Dr. S. Georg Peredrij, Preklad - Eko-konsult
Rok vydania: Originál 1997, Preklad 2003
Počet strán: 143
ISBN 80-88809-37-1
Ako vyplýva z názvu aj táto kniha je o astrálnom cestovaní. Podľa nej by sa mal čitateľ naučiť astrálne cestovať pomocou 30 denného kurzu, ktorý kniha opisuje. Nechýba ani história AC a opis práce najznámejších osobností v tejto oblasti.
Sám mám z tejto knihy zmiešané pocity. Niekedy mi to pripadalo ako keby autor sám nemal skúsenosť s AC. Články o histórii a osobnostiach AC sa dajú nájsť buď to v iných knihách alebo aj na internete. Kurz je podľa mňa dosť časovo náročný, takže by si asi zamestnaný človek musel naňho zobrať mesačnú dovolenku.
Autor: Serge Georg
Vydavateľstvo: Originál - Dr. S. Georg Peredrij, Preklad - Eko-konsult
Rok vydania: Originál 1997, Preklad 2003
Počet strán: 143
ISBN 80-88809-37-1
Ako vyplýva z názvu aj táto kniha je o astrálnom cestovaní. Podľa nej by sa mal čitateľ naučiť astrálne cestovať pomocou 30 denného kurzu, ktorý kniha opisuje. Nechýba ani história AC a opis práce najznámejších osobností v tejto oblasti.
Sám mám z tejto knihy zmiešané pocity. Niekedy mi to pripadalo ako keby autor sám nemal skúsenosť s AC. Články o histórii a osobnostiach AC sa dajú nájsť buď to v iných knihách alebo aj na internete. Kurz je podľa mňa dosť časovo náročný, takže by si asi zamestnaný človek musel naňho zobrať mesačnú dovolenku.
Naposledy upravil/-a sorer v Pi Júl 09, 2004 16:43, upravené celkom 1 krát.
mam nekolik knizek o AC a tato od Serge Peredrije je jedna z nejhorsich, to by musel clovek opustit praci, aby to zvladnul. Dalsi velmi spatna, ktera je nezazivna je od Kattja Wolf.
Nejlepsi jsou od:
Roberta A. Monroa ( zatim vysli v CZ 2 knizky a pripravuji i 3 )
Webstera - 1 knizka AC pro zacatecniky
DOkonce u Vás na Slovensku se poradaji kurzy pod vedenim zastupcu jiz zesnuleho Monroa na astralni cestovani ... viz www.annwin.sk/spiritual/hemisync/ramonroe.htm
Nejlepsi jsou od:
Roberta A. Monroa ( zatim vysli v CZ 2 knizky a pripravuji i 3 )
Webstera - 1 knizka AC pro zacatecniky
DOkonce u Vás na Slovensku se poradaji kurzy pod vedenim zastupcu jiz zesnuleho Monroa na astralni cestovani ... viz www.annwin.sk/spiritual/hemisync/ramonroe.htm
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: Astrální putování
Dopatral som sa ku knizke daleke cesty od Monroa. Ak si ju cital mozes na nu napisat svoj nazor, najlepsie vytvorit novu temu k tejto teme.
Stretneme sa vo sne ;)
DALEKE CESTY ...
bez debat je to jedna z nejlepsich knizek na tema Astralni cestovani, cte se jednim dechem a Monroe se v ni nezabyva primo jak vystupovat z tela apod., toto uz bere automaticky a spise v ni resi otazku proc zije na zemi a dela to co dela, v astralu cestuje do budoucnosti i minulosti, do paralelnich svetu + pomaha dusim zemrelych najit dalsi cestu apod.
sorry ze nepisu primo k tomuto tematu extra, ale to co sem napsal snad staci ...
Dalsi jeho knizkou je NAVRAT K PRAMENUM .... je uz slozitejsi a tezsi na cteni nez Daleke cesty, ale je taky dobra a jeste ma vyjit uplne prvni dil jeho trilogie: Cesty mimo telo, ktera asi bude popisovat jeho prvni zazitky apod. Myslim ze je to to nejlepsi co soucasny trh s touto tematikou muze nabidnout na cesko-slovenkem trhu ... V zahranici jsou dalsi bestsellery na toto tema od uplne jinych lidi, ale bohuzel se to asi k nam do prekladu nedostane ...
sorry ze nepisu primo k tomuto tematu extra, ale to co sem napsal snad staci ...
Dalsi jeho knizkou je NAVRAT K PRAMENUM .... je uz slozitejsi a tezsi na cteni nez Daleke cesty, ale je taky dobra a jeste ma vyjit uplne prvni dil jeho trilogie: Cesty mimo telo, ktera asi bude popisovat jeho prvni zazitky apod. Myslim ze je to to nejlepsi co soucasny trh s touto tematikou muze nabidnout na cesko-slovenkem trhu ... V zahranici jsou dalsi bestsellery na toto tema od uplne jinych lidi, ale bohuzel se to asi k nam do prekladu nedostane ...
Podle Monroa ma odhadem pouze cca 500 lidi na svete schopnost spontanne kdykoliv astralne cestovat a udajne tito lide maji i takove schopnosti, ze co chteji to dokazi. Napr. se udajne bavil s osobou, ktera byla fyzicky zmaterializovana v dalsich 4 lidech a vsechny ovladal jeden ktery mel schopnost ovladat zaroveň ty dalsi 4, tento clovek byl udajne na vyssi urovni nez sam Monroe. Jinak tam jeste pise ze usilovnym cvicenim muze zhruba 20% lidi ( tzn. kazdej 5 kus ) astralne cestovat a ze to muze trvat 3 mesice az nekolik let kdy nekdo poprve vycestuje.