Starec+studna divny sen

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

Menfisto
Návštevník
Dátum registrácie: So Mar 25, 2006 22:00

Starec+studna divny sen

Príspevok od používateľa Menfisto »

Tento sen bol docela zvlastny odohraval sa v mojom meste Trnava :) ... bolo to pri jednych hradbach co tu mame ale bolo to trosku pozmene:Isiel som hore schodami k hradbam a tam bola studna a pri nej starec.Do tej studne vchadzali deti a potopila sa do studny ked boli uplne potopeny starec im dal otazku a oni ju nanu odpovedali. Ako som to videl chcel som to skusit aj ja tak som vosiel do tej studne, najprv sa zdvihli take 3 stpli a zacala sa ta studna plnit vodou ako som bol complet pod vodou zistil som ze mozem dychat starec my dal otazku ale zle som ho pocul tak som sa vynoril a povedal my ze Len z prazdnym vedomim a dokonalou koncetraciou dokažem
ovladat vodu.Potom som sa zase ponoril a dal my otazku a hned som nanu vedel odpoved :) ...
čo si myslite malo to nejaku symboliku ktora my mala niečo povedat?
OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

muzeme se jenom dohadovat

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

sam si neumim vylozit moje sny natoz "cizi" :lol:
Treba neco ve smyslu jako Matrixu ze se nemas nechat klamat ani prilis rozptylovat jakymikoliv predstavami, dosavadnimi zkusenostmi ani zazitymi zvyky? (ze nemuzes slyset ani dychat pod vodou). Treba ze by sis mel uvedomit ze tvoje hranice jsou daleko dal nez si dokazes predstavit?
Nebo to mohlo znamenat ze na tvoji ceste duchovniho vzestupu budes mit moznost (budes podrobeny) ruznym zkouskam pri kterych si muzes overit tvoje schopnosti (stav) a ze kdyz budes chtit ze to dokazes? Nebo to muze byt samozrejme 1000 uplne jinych veci :mrgreen:
Používateľov profilový obrázok
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Re: Starec+studna divny sen

Príspevok od používateľa sorer »

Menfisto, podla mna to bol velmi pekny sen s duchovnou tematikou. Mozno sa ta niekto snazil skusat, takze ten sen bola asi nejaka skuska. Tiez som mal raz podobny sen, kde ma skusali. Ale vysvetlenie toho co to malo znamenat musis najst ty, nakolko to bol tvoj sen.
Stretneme sa vo sne ;)
Napísať odpoveď