Moderátor: Moderátori
To je pravda, môže to tak byť. A jednoduchý dôvod je, že všetko je relatívne a že neexistuje vždy len jediná správna cesta.V živote môžeme pozorovať že to čo chceme nám akoby unikalo a dostávame to čo nechceme. Neskôr sa obvykle dozvieme že to čo sme dostávali bolo presne to, čo sme potrebovali.
Myslím, že LD nie je nič až tak zvláštne (teda okrem toho, že je to úžasný zážitok). Čo sa týka AC, už dlhšie sa chystám prečítať si o tom nejaké odborné články, ale stále som sa k tomu nedostala. Je to podľa mňa ale strašne zaujímavý fenomén. Tak dávam aspoň odkaz, ak sa niekomu chce čítaťV tomto vlákne od tohto postu by mohli byť nejaké myšlienky, ktoré poskytujú istý náhľad na to čo je LD a AC/OBE. Ja tvrdím že je to jedna a tá istá vec a viem to aj, pre mňa, dobre zdôvodniť.
viewtopic.php?f=19&t=2188#p19110
Pričom na rozdiel od mnohých ľudí máš zjavne unikátnu možnosť vytvoriť si vlastný názor - byť prieskumníkom vlastnej reality a byť tak možno aj príkladom pre ostatných.
To je pravda, že mohla som sa to asi pokúsiť nejak viac využiť. Ale ono sa to veľmi ani nedá, keď tie vibrácie sú tak nepríjemné. V každom prípade, spánkovú paralýzu som nemala už asi rok.Uvoľni sa a pokojne pozoruj čo sa pri tých vibráciách deje. Nepozeraj sa na ne ako na vstup niekam ani ako na prekážku v niečom. Pre teba sú tie vibrácie niečo skutočné, tak skús zistiť čo naozaj sú - ak sa upokojíš a odložíš svoje predstavy a predsudky, možno objavíš doposiaľ nepovšimnuté aspekty tých vibrácií. A možno bude práve to vstupná brána do "ďalšieho levelu" poznania a zážitkov.
Áno, skôr si myslím, že je to "len" nejaká hypnagogia, ale podľa mňa sa mám čoho báť. Ja som na také experimenty príliš labilné stvorenie si myslímSkús pouvažovať čoho sa tak strašne bojíš v súvislosti s AC - ak si myslíš že to nie je skutočné a je to len nejaká hypnagogia .. niet sa čoho báť. Ak sa bojíš že je to skutočné, skús sa na to pozrieť z tej pozitívnej stránky - ak to naozaj je skutočné a ty sa o tom subjektívne presvedčíš, máš istotu že neexistuje smrť. Budeš vedieť že si viac ako len tá zjavne fyzická schránka v ktorej sa teraz nachádzaš.