Onedlho "vycestujem"

Metódy, návody a rady ako sa dostať z tela a astrálne cestovať

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
emčo
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa emčo »

Sweeto napísal:emco taka otazka...preco chces astralne cestovat? :D
ehm..ja nechcem, mam... Vlastne som zacal chciet vtedy, ked som vedel, ze musim.

..neviem, ci sa to da pochopit ? :reading:
Kazda dusa ma telo, nie naopak.
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Kontaktovať používateľa:

Re: Onedlho "vycestujem"

Príspevok od používateľa SagitaX »

no pokial ja viem 3oko je cakra, a tych cakier je sedem ale aj viac v TAO a daco, do tohoto velmi nevidim :) cakry su: zakladna je uplne dole medzi dvoma "chulostivimi" miestamy :) ; tri su pod pupkom(zda sa mi ze sa to bere ako jedna ôebo su blizko seba velmi), s dola hore: sexualna, nejaka, tantien ; solar plexus ; srdcova ; nejaka v srede hrude ; nejaka v tej jamke na krku ; 3oko ; nejaka na vrchole hlavy... neviem na 100% nejak to tejto problematiky nevidim, toto si pamatam, dufam ze som sa dakde nesekol, ale myslim ze je to takto
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sorer »

Hlavni cakry
------------
Hlavni cakry:
1. Velka: zakladni cakra (konec patere, mezi anem a genitaliemi)
2. Slezinova cakra (mirne pod pupkem)
3. Solar Plexus cakra (nekolik centimetru nad pupkem)
4. Velka: srdecni cakra (stred hrudi)
5. Hrdelni cakra (koren krku, nad mistem, kde vychazi z hrudi)
6. Celni cakra (presne ve stredu cela)
7. Velka: temenni cakra (cely vrchol hlavy nad hranici vlasu)
Krome temenni cakry, ktera je mnohem vetsi, jsou priblizne ve
velikosti vasi dlane.

Co jsou to cakry?
-----------------
Cakry jsou nefyzicke organy, ktere transformuji syrovou energii Kundalini na jemnejsi a uzitecnejsi formy
energie jineho typu. Cakry samy o sobe neobsahuji energii. Syrova energie je cerpana z planety vedlejsimi
cakrami v nohach a chodidlech, ktere pak napaji hlavni system caker.

Energie Kundalini je ve sve podstate cista myslenkova energie, ktera pronika a spojuje vesmir. Z tohoto ziveho
energetickeho pole muzeme hloubeji cerpat pomoci usmernene a tvorive vule. Energie Kundalini muze byt
cerpana lidskym telem a pomoci systemu caker transformovana na jemnejsi a uzitecnejsi formu energie. Cakry
jsou napojeny na centralni nervovou soustavu pres urcite zlazy a nervova ganglia. Uplny system caker je
neuveritelne slozity. V lidskem tele existuji 3 velke, 4 hlavni a pres 300 vedlejsich caker. Nekolik nefyzickych
caker je take situovano mimo lidske telo. Podrobne mapy systemu caker a jejich spojujicich meridianu a drah
jsou jiz tisice let vyuzivany ve vychodnim mysticismu a medicine (napr. akupunkture).

System caker vyuziva bez vyjimky kazda psychotronicka schopnost. At uz se jedna o jakoukoliv schopnost,
metody jejiho vyvijeni nebo pouzivanou terminologii, vzdy se jedna o ten samy zpusob - stimulaci caker. Je
nemozne projevit jakoukoliv psychotronickou schopnost bez predchozi stimulace caker.

Mnozi lide to budou popirat a tvrdit, ze prestoze nikdy nepracovali s cakrami nebo energii, maji psychotronicke
schopnosti. Souhlasim, ze existuje mnoho zpusobu, jak se v teto oblasti vyvijet, ale vsechny, at jiz primo ci
neprimo, stimuluji system caker. A nezapominejme na vrozene schopnosti. Mnozi lide se jiz narodi s aktivnimi
cakrami a z toho duvodu i s vrozenymi psychotronickymi schopnostmi. Media jsou lide, kteri vykazuji
psychotronicke schopnosti za pomoci nefyzicke duchovni entity. Tato entita stimuluje primo cakry media,
spojuje se s nim, dava mu psychotronicke schopnosti jasnovidectvi, channelingu, lecitelstvi, produkovani
ektoplasmy atd., aby se tak skrze nej mohla projevovat. Odtud take ziskala sve pojmenovani - media nebo
kanaly, nebot maji schopnost stat se pasivnim dopravnim prostredkem pro duchovni entity, ktere chteji
ovlivnovat fyzicky svet nebo s nim komunikovat.

Vy nepotrebujete duchovni entitu, abyste rozvinuli a vyuzili psychotronicke schopnosti. Naucite-li se kontrolovat
vlastni cakry a energii, muzete tyto veci provadet sami, aniz byste se zapletali s nejakymi duchovnimi entitami s
neodmyslitelnym rizikem doprovazejicim tuto metodu.

viac na
http://members.tripod.com/~Jiri_Starha/astral.html
Stretneme sa vo sne ;)
emčo
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa emčo »

SagitaX napísal:no pokial ja viem 3oko je cakra, a tych cakier je sedem ale aj viac v TAO a daco, do tohoto velmi nevidim :) cakry su: zakladna je uplne dole medzi dvoma "chulostivimi" miestamy :) ; tri su pod pupkom(zda sa mi ze sa to bere ako jedna ôebo su blizko seba velmi), s dola hore: sexualna, nejaka, tantien ; solar plexus ; srdcova ; nejaka v srede hrude ; nejaka v tej jamke na krku ; 3oko ; nejaka na vrchole hlavy... neviem na 100% nejak to tejto problematiky nevidim, toto si pamatam, dufam ze som sa dakde nesekol, ale myslim ze je to takto
..myslim,ze si to napisal uplne super.. :wink:

sorer - wow...dik aj tebe :ok:
Kazda dusa ma telo, nie naopak.
TheONE
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 18:40

Príspevok od používateľa TheONE »

Skoda len ze tamten text z toho linku od sorera koluje po celucickom nete...lenze vsade je spracovany inak...mam ho precitany od hora dole aj 100 krat...no vzdy ked vidim z neho nejaky utrzok tak si ho pekne cely precitam a potom zisitm ze to som uz cital...mm :evil:

V kazdom pripade som este stale nepochopil ako sa tie cakry daju stimulovat...iba viem ze to treba civcit a zlepsovat sa v tom... :mrgreen:
Neviete niekto?
sorer
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

to si necital dalej?

Shromazdovani
-------------
Sednete si nebo lehnete, provedte relaxacni cviceni a ocistete svou mysl pomoci kontrolovaneho dychani.
Soustredte sve vedomi do chodidel. Pouzite rukou k vytahnuti energie z chodidel, skrze nohy, az do zakladni
cakry. Predstavujte si, ze uchopujete energii a tahnete ji skrz sebe. Presne jako jste to delali, kdyz jste pouzivali
tyto ruce pri kontrolovanem a barevnem dychani a vtahovali vzduch a energii do plic. Pozn.: Kdyz to delate,
predstavujte si sve ruce uvnitr nohou a uvnitr predni casti vaseho trupu.
Pouzivejte kontrolovane dychani jako pomocnika pri shromazdovani energie. Cerpejte energii pri nadechu a
ponechte ji uvnitr pri vydechu. Delejte to stale znova a znova, cerpejte energii do zakladni cakry minimalne
nekolik minut. Zatimco to provadite, muzete a nemusite neco citit. I v pripade, ze nic nepocitujete, nabirate timto
cvicenim nejakou energii. Mnozstvi nacerpane energie se bude zvysovat s casem a pouzivanim caker.
Z chodidel, skrze nohy do zakladniho centra je prirozena cesta proudeni energie. Tato energie bude stimulovat
vase cakry a ty budou tuto zakladni energii transformovat na energii jineho typu. Tato transformovana energie
bude pak plynout do vasich subtilnich tel a posilovat je. Po urcite dobe budete skutecne citit, jak se ve vas tato
nergie dme a huci.

Stimulace caker
---------------

...
Stretneme sa vo sne ;)
TheONE
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 18:40

Príspevok od používateľa TheONE »

Preboha ved vravim ze som to cital cele...a tiez som pisal ze som to NEPOCHOPIL...nie necital...

lebo konkretne cast
Pouzite rukou k vytahnuti energie z chodidel, skrze nohy, az do zakladni
cakry. Predstavujte si, ze uchopujete energii a tahnete ji skrz sebe.
nie je uplne zrozumitelna pretoze nikde neni napisane ci to mam robit v mysli alebo fyzicky 8)
Niekto sa moze pousmiat ale niekto to fakt nevie :oops:
ATA
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Máj 18, 2005 17:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ATA »

ja si myslim že z textu je to snadno pochopitelny při cvičeni se použivaji ruce kteri si predstaviš.Ja si predstvuji primo proudeni energie a jak ji čerpám z okoli.

Když u toho budeš machat rukama tak se asi moc neuvolniš :grin: sou i ruzny fyzicky cvičeni na zlepšeni funkce energetickyho sistemu ale aklad je vždy ta vizualizace.

Dobry je postupny prenáseni pozornosti tam kam preneseš pozornost se prenese i vedomi a za nim energie pritahuje ji hjak magnet .Presouvanim pozornosti mužeš takle vist energiji po těle
Informací není nikdy dost

http://www.luciddreaming.wz.cz http://www.bookmarky.cz/users/Magic+Word
sorer
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

TheONE napísal:Preboha ved vravim ze som to cital cele...a tiez som pisal ze som to NEPOCHOPIL...nie necital...

lebo konkretne cast
Pouzite rukou k vytahnuti energie z chodidel, skrze nohy, az do zakladni
cakry. Predstavujte si, ze uchopujete energii a tahnete ji skrz sebe.
nie je uplne zrozumitelna pretoze nikde neni napisane ci to mam robit v mysli alebo fyzicky 8)
Niekto sa moze pousmiat ale niekto to fakt nevie :oops:
Tie ruky si naozaj len predstavuj. Ide o to aby si si len predstavoval ako ta energia do teba vnika nohami, a zacnes ju postupne prenasat a hromadit v jednotlivych cakrach. Tym ze sa budes sustredit na hromadenie energie v jednotlivych cakrach ich budes stimulovat.
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SagitaX »

vies co zcni s tym ze budes dychat do ruk, niekde je navod, vysvetlim ako to funguje mne, s kazdym vydychom si predstav ze ti energia prudi do dlani, predstav si to ako ked das na 5 min hore ruku a potom ju spustis dole, zacne sa ti do nej valit krv, to je pocit ktory si predstav, nic ine iba toto, necit to iba si predstav ako by si to citil, pri pravidelnom cviku zistis ze uz to neni len predstava ale skutocnost, tak potom ved energiu... ked sa naucis to dychanie do ruk uplne v pohode zvladnes aj ine veci. niekde je aj navod ale myslim ze toto sa da pochopit, ja som to robil vzdy v zime ked som mal studene ruky a ver ci never stacila chvila a uz studene neboly :)
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
Napísať odpoveď