ehm..ja nechcem, mam... Vlastne som zacal chciet vtedy, ked som vedel, ze musim.Sweeto napísal:emco taka otazka...preco chces astralne cestovat?
..neviem, ci sa to da pochopit ?

Moderátor: Moderátori
..myslim,ze si to napisal uplne super..SagitaX napísal:no pokial ja viem 3oko je cakra, a tych cakier je sedem ale aj viac v TAO a daco, do tohoto velmi nevidimcakry su: zakladna je uplne dole medzi dvoma "chulostivimi" miestamy
; tri su pod pupkom(zda sa mi ze sa to bere ako jedna ôebo su blizko seba velmi), s dola hore: sexualna, nejaka, tantien ; solar plexus ; srdcova ; nejaka v srede hrude ; nejaka v tej jamke na krku ; 3oko ; nejaka na vrchole hlavy... neviem na 100% nejak to tejto problematiky nevidim, toto si pamatam, dufam ze som sa dakde nesekol, ale myslim ze je to takto
nie je uplne zrozumitelna pretoze nikde neni napisane ci to mam robit v mysli alebo fyzickyPouzite rukou k vytahnuti energie z chodidel, skrze nohy, az do zakladni
cakry. Predstavujte si, ze uchopujete energii a tahnete ji skrz sebe.
Tie ruky si naozaj len predstavuj. Ide o to aby si si len predstavoval ako ta energia do teba vnika nohami, a zacnes ju postupne prenasat a hromadit v jednotlivych cakrach. Tym ze sa budes sustredit na hromadenie energie v jednotlivych cakrach ich budes stimulovat.TheONE napísal:Preboha ved vravim ze som to cital cele...a tiez som pisal ze som to NEPOCHOPIL...nie necital...
lebo konkretne castnie je uplne zrozumitelna pretoze nikde neni napisane ci to mam robit v mysli alebo fyzickyPouzite rukou k vytahnuti energie z chodidel, skrze nohy, az do zakladni
cakry. Predstavujte si, ze uchopujete energii a tahnete ji skrz sebe.![]()
Niekto sa moze pousmiat ale niekto to fakt nevie