Preco si zrazu pametam menej snov?
Moderátor: Moderátori
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Apr 02, 2007 23:18
- Kontaktovať používateľa:
No co ja viem tak mate ma kofeinu celkom dost...prazene este viac a ked sa to pripravuje v kalabasse tak to je este silnejsie. V podstate asi jediny caj ktoreho povzbudive ucinky citim, inac so mnou kofein nic moc nerobi, ani kava.
Mate iq mam aj ja, ale to je zmeska - to neni ciste mate ne?
A o pamirskom caji som nepocul nikdy.
Mate iq mam aj ja, ale to je zmeska - to neni ciste mate ne?
A o pamirskom caji som nepocul nikdy.
-
- Člen fóra
Zvlastne ale vyzera to ze to malo nieco s tymi antibiotikami...vcera som si tak velmi utrzkovito nieco zapametal a dnes konecne zapametany sen...prvy tento mesiac
Posli mi este prosimta tu mantru, rad by som to skusil...poslal som ti na icq moj mail, alebo to niekam uploadni - rapidshare alebo nejaka podobna sluzba, ved mozno by o to malo zaujem viac ludi. Dik.

Posli mi este prosimta tu mantru, rad by som to skusil...poslal som ti na icq moj mail, alebo to niekam uploadni - rapidshare alebo nejaka podobna sluzba, ved mozno by o to malo zaujem viac ludi. Dik.
Re: Preco si zrazu pametam menej snov?
knox stiahni si Kurz astrálního cestování z tadeto http://www.3oko.sk/navody.php - je tam okrem inych veci aj mantra raom gaom
-
- Člen fóra
Dnes to moje v "poslednej dobe problematicke zapametovanie si snov" vyustilo do takeho kvazi lucidneho sna...este pocas spanku som si uvedomil ze fuha jaky super sen, mal by som vstat a zapisat si to lebo inak to zas zabudnem. Tak som vstal (vo sne) a siel si to zapisat avsak nechcelo sa mi, tak som len nakreslil resp. skor nacrtol na papier postel a v nej postavu v polohe ako keby "lastovicka".
Zvlastne, nie?
PS.: Este mi pls odpovedzte niekto jak s tou mantrou lebo to nechapem...mam si to v duchu opakovat?
Zvlastne, nie?
PS.: Este mi pls odpovedzte niekto jak s tou mantrou lebo to nechapem...mam si to v duchu opakovat?
pokial viem tak to je jedno...mozes si vybrat ci to chces hovorit nahlas alebo len v duchu(tak, ci tak, ja mantry nepouzivam)
knox- uz je to lepsie s tymi snami ?
ja som si aj pisal dennik, ale uz nepisem, lebo bol citany nielen mnou. ale sny si dalej pametam, v priemere 2 za noc, dnes som mal aj LD, ale tato ma zobudil. nevadi, bude dalsi LD.
ja som si aj pisal dennik, ale uz nepisem, lebo bol citany nielen mnou. ale sny si dalej pametam, v priemere 2 za noc, dnes som mal aj LD, ale tato ma zobudil. nevadi, bude dalsi LD.
mnohý a ani jeden
to je dobre. ako si sa vyliecil? tymi antibiotikami / inak ?
mnohý a ani jeden
georg a kto okrem teba cital tie sny? nestacilo by ten dennik jednoducho lepsie ukryt? 

Zenny - moja segra ho citala. a ukryl som ho ako som najlepsie vedel, taka stara znama skrysa, v sufliku najspodnejsom pod knihy :DDD
knox-dnes rano ma zacalo bolet hrdlo, ale uz je to lepsie, ale o to nejde. co ti vlastne bolo? nejaka chripka? kvety slezu lesneho nepoznam....
knox-dnes rano ma zacalo bolet hrdlo, ale uz je to lepsie, ale o to nejde. co ti vlastne bolo? nejaka chripka? kvety slezu lesneho nepoznam....
mnohý a ani jeden
-
- Člen fóra
Praveze ani neviem...vratil som sa z chaty a po vytriezveni a skonceni roznych alergickych reakcii som rovno presiel do choroby...neviem ci chripka alebo iba nachladnutie alebo co. A bolo mi to aj celkom jedno potreboval som byt rychlo fit a to sa aj podarilo.
Slez Lesny si hod do googlu a nieco najdes...co ja viem tak pouziva sa na vykasliavanie hlavne ale asi aj na vselico ine. Vyzera to dost zaujimavo, ked to zalejes tak sa caj na par minut zafarbi do takej peknej modrej.
Slez Lesny si hod do googlu a nieco najdes...co ja viem tak pouziva sa na vykasliavanie hlavne ale asi aj na vselico ine. Vyzera to dost zaujimavo, ked to zalejes tak sa caj na par minut zafarbi do takej peknej modrej.