mohol by si teda prezradit ´ako na to´?Pjotrik napísal:A čo bola si úspešná?Bianka napísal:ináč keď som prvýkrát čítala o LD keď ma to tak chytilo že som sa snažila robiť testy reality,snový denník atď. tak som si dosť dobre pamätala sny ale to bolo cez prázdniny a teraz už to nadšenie opadlo a už nemám čas ráno sa rozpamätávať na sny a zapisovať tak si veľa toho nepamätám :/Ja som začínal rovnako. Cca pred 3 rokmi. Celé mesiace som zapisoval do snového denníka. Strany a strany. Už ma to prestávalo baviť, lebo moja schopnosť pamätať si sny brutálne narástla a trvalo mi viac ako 15min, kým to všetko dám na papier
Každé ráno. Ale po LD nikde žiadne stopy. Tak som to nechal tak a dal si pauzu. Až teraz, cez letné prázdniny, som prišiel, že ako na to.
Ako si zapametat sen?
Moderátor: Moderátori
Re: polospanok
prezradis ´ako na to´? D.Pjotrik napísal:A čo bola si úspešná?Bianka napísal:ináč keď som prvýkrát čítala o LD keď ma to tak chytilo že som sa snažila robiť testy reality,snový denník atď. tak som si dosť dobre pamätala sny ale to bolo cez prázdniny a teraz už to nadšenie opadlo a už nemám čas ráno sa rozpamätávať na sny a zapisovať tak si veľa toho nepamätám :/Ja som začínal rovnako. Cca pred 3 rokmi. Celé mesiace som zapisoval do snového denníka. Strany a strany. Už ma to prestávalo baviť, lebo moja schopnosť pamätať si sny brutálne narástla a trvalo mi viac ako 15min, kým to všetko dám na papier
Každé ráno. Ale po LD nikde žiadne stopy. Tak som to nechal tak a dal si pauzu. Až teraz, cez letné prázdniny, som prišiel, že ako na to.
Re: Ako si zapametat sen?
no práveže som nebolaPjotrik napísal:A čo bola si úspešná?Bianka napísal:ináč keď som prvýkrát čítala o LD keď ma to tak chytilo že som sa snažila robiť testy reality,snový denník atď. tak som si dosť dobre pamätala sny ale to bolo cez prázdniny a teraz už to nadšenie opadlo a už nemám čas ráno sa rozpamätávať na sny a zapisovať tak si veľa toho nepamätám :/Ja som začínal rovnako. Cca pred 3 rokmi. Celé mesiace som zapisoval do snového denníka. Strany a strany. Už ma to prestávalo baviť, lebo moja schopnosť pamätať si sny brutálne narástla a trvalo mi viac ako 15min, kým to všetko dám na papier

Mojou vlastnou, super-tajnou technikoualdumgan napísal:prezradis ´ako na to´? D.

Skús si zohnať nejakú knižku, alebo keď môžem poradiť, začni trenovať toto: http://satori.mysteria.cz/trans.htmlBianka napísal:chcela by som začať meditovaťale neviem veľmi ako na to
Naučiť sa poriadne uvoľnovať telo je základ. Potom môžeš prejsť na také veci, ako hranie sa s energiou, čistenie čakier, alebo AC.
no nejakú knihu by som chcela... a ďakujem za odkazPjotrik napísal: Skús si zohnať nejakú knižku, alebo keď môžem poradiť, začni trenovať toto: http://satori.mysteria.cz/trans.html
Naučiť sa poriadne uvoľnovať telo je základ. Potom môžeš prejsť na také veci, ako hranie sa s energiou, čistenie čakier, alebo AC.

Myslím, že to postupne prejde. Mňa tiež všeličo bolelo, keď som relaxovalBianka napísal:no nejakú knihu by som chcela... a ďakujem za odkazskúšala som to s dýchaním do dlaní ale neviem
ja skor cítim že ma bolia ruky z toho trak trochu

je to možnéPjotrik napísal:Myslím, že to postupne prejde. Mňa tiež všeličo bolelo, keď som relaxovalZrejme nejaké bloky

v poslednom čase od kedy sme mali prázdniny si každé ráno pamätám sny
nie úplne také podrobnosti lebo nemám čas si to zapisovať ani nič ale proste viem čo sa mi snívalo a páči sa mi to
neviem čím to je lebo všetko robím rovnako ale nevadí hlavne že to funguje 

to je dobrý základBianka napísal:v poslednom čase od kedy sme mali prázdniny si každé ráno pamätám snynie úplne také podrobnosti lebo nemám čas si to zapisovať ani nič ale proste viem čo sa mi snívalo a páči sa mi to

no presnePjotrik napísal:to je dobrý základBianka napísal:v poslednom čase od kedy sme mali prázdniny si každé ráno pamätám snynie úplne také podrobnosti lebo nemám čas si to zapisovať ani nič ale proste viem čo sa mi snívalo a páči sa mi to
čím viac si budeš pamätať, tým je väčšia šanca, že raz príde aj LD