Našteva kostola.
Moderátor: Moderátori
Re: Našteva kostola.
Je ľahké byť ateistom.
Prečítajte si bibliu a pochopíte. a ak nie, tak vaša viera je slabá.
Prečítajte si bibliu a pochopíte. a ak nie, tak vaša viera je slabá.
aký tu máme zmysel ?
Ale WW6 nie je ateista, on proste nie je krestan 

to je len btw. nemyslel som to na nikoho. xDJe ľahké byť ateistom.
aký tu máme zmysel ?
no da sa povedat ze je zalozena na prvom hriechu (ktora je niekedy nazyvana stastna to vina) ktory potom sa tiahne celou historiou. ale nemyslim ze je to ten spravny pohlad.ahoj301 napísal:neviem či som tvoje písmenka správne pochopil..vieš to objasnit na akom HRIECHU je postavená cirkev? ale tym tu nechcem otvarat novu temu.WhiteWolfSix napísal:Pokiaľ viem, tak celá rímsko-katolícka cirkev je postavená na HRIECHU (dokonca na prvotnom hriechu), takže zvoľni tempo.
Prídem si po teba.
Hm a co napriklad modlo sluzobnictvo.
Predsa prikazanie znie nebudes mat inych bohov okrem mna.
Sucasny krestania sa klanaju Kristovi, krizu, Marii a nie B*hu,
Inak asi by tuto temu mal admin presunut sme OT oproti teme Astralne cinnosti.
D.
D.
hah, Boh je Otec(BOH), syn (Ježiš) a Duch Svätý. Mariu, apoštolov, svätých atd. iba uctievame. a nie klaniame sa im ako Bohu.RedHawk napísal:Hm a co napriklad modlo sluzobnictvo.
nou, súhlasím s tebou, je to zlý pohlaď teraz podliehať hriechu, lebo... Adam zhrešil. prvotný hriech. ...
aký tu máme zmysel ?
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
- TheDreamingDead
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
Tiez sa mi zda.nou napísal: no da sa povedat ze je zalozena na prvom hriechu (ktora je niekedy nazyvana stastna to vina) ktory potom sa tiahne celou historiou. ale nemyslim ze je to ten spravny pohlad.
Zda sa mi, ze Cirkev(bohosluzby, cely system, nemyslim hlavne veriacich) je postavena skor na tom, aby drzala tich, co si nie su uplne isti vierou, aby mali aspon ako taku cestu. Aby ,,nezisli zo spravnych chodnickov." Na to by ich drzala sice vyuziva skor terror, ale co uz.. lutujte, kajajte sa, chodievajte do kostola, lebo pojdete do pekla - ok, treba byt spravne moralne zalozeny, vzdelavat sa v otazke viery, ale bat sa furt pekla a pouzivat ho ako zbran sa mi nepozdava. (a samotne Peklo je otazny stav.. ale to by bola uz ina tema) Uz dost velkou vystrahou je spovedelnica-to je fakt hnusne nieco