netreba to zas tak važne brat

http://www.gnoza.cz/Slovak-html/snova%2 ... ekcia.html
Moderátor: Moderátori
Opravdu velmi zajímavé tvrzení Dobroslave.. Na celých stránkách Petra Chobota, jsem nenašel nic o pročištěných čakrách (jen o čistění čaker).. Velice by mě zajímalo, co tím myslíš.. Pevně věřím, že mi v tomto kontextu odpovíš na tyto otázky:dobroslav napísal: Astrálne cestovať nie je možné bez prečistených čakier. Drvivá väčšina ľudí čo vedia astrálne cestovať pomohli k tomu určité bytosti tým že im pomáhali v tom, aby sa im neznečistili čakry a podobne
ahojzebyja napísal: Velice zajímavé tvrzení..Dokážeš to objasnit? Co myslíš pročištěnou čakrou? Na daném odkazu jsem odpověď nenašel..
Je podle Tebe čakra pročištěná pokud vyzařuje energii? Nebo pokud má správný tvar? Nebo jde o její průchodnost? Proč by měla být k AC "Pročiětěná" sedmá čakra? U šesté a páté by mě Tvůj názor taky zajímal..
Když jsme u toho definuj prosím i pojem: Astrální cestování.. Vidíš v AC reálný svět? Můžeš pohybovat s věcmi?
Snáď som správne pochopil tvoju otázku: A hoci komunisti boli ateisti, Ruskí boľševici paradoxne vyhľadávali takto jasnovidných ľudí, pretože to má nespočetné množstvo výhod. Napr. astrálny cestovateľ Peter Chobot pre komunistickú vládu v Rusku robil prieskum hornín a rúd a tým ušetril vláde nemalé peniaze na nákladné vrty. Mohol dokonca cítiť aj vôňu hornín. Ale pri ich výskume mu prekážali akési bytosti (ktoré mohli byť "vedomým" toto pohoria) a v niektorých oblastiach ich zaslepovali takže to im zťažovalo prácu. Tie bytosti nechceli, aby niektoré oblasti pohoria neboli ťažené. A naopak pri iných častiach pohoria tie bytosti ich zasa vyložene povzbudzovali aby tam ťažili (rudy, diamanty).zebyja napísal: Konkrétně mě zajímá: Lze se v tomto pojetí pojmu AC dostat do fyzického světa a dejme tomu například zjistit něco co nemůžeš jinak vědět? Případně s jakou úrovní zkreslenosti této informace..
To iste ak k tomuto sa Chobot vyjadroval. Údajne ak má človek veľmi dobre prečistené čakry, je to možné:zebyja napísal: Lze v tomto pojetí AC ovlivňovat fyzický svět nějakým způsobem? Energeticky, Mentálně ba dokonce hmotně? (manipulace s předměty například)