no nastastie nie!!! nevyzeralo to ze by si bol nejaky zly! ale bolo to fajn ..zobudil som sa a spomenul si hned nato ze jaka haluska to je ! usmev na tvari som mal hned tak idem snivat uz ! dobru noc a sladke SNICKY kazdemu!
Potřeboval bych poradit vždy když se pokušim z kamošema o zdilenej sen tak mam rano totalni okno.Vetšinou si pamtuje zažitek jen jeden človek ten co volal.Ješte se pracuje na oveřeni aby sme meli dukaz že to nebili klony.Problem je že ajk sme začali zemahle schuzkam tak sou težky vypadky pameti dneska se nas tam prej sešlo asi 6 rikal kamoš.
Potřebuju prijit na nejakej zpusob jak ty informace vydolovat z pameti pripadne jak pamet zlepšit aby se to přiste už nestalo.
podla mna jannynda vobec nehovori od veci...
dost som o tomto debatoval s bratrancom a len tak nas napadlo...ze ok idem si spat...a sniva sa mi lucidak...tak si poviem ze anoo zavolam bratranca do sne hej...ale co ak je on hore?...zavolam si tam jeho osobu ale pritom to nebude on?...tuto si myslim ze cely tento topic ma nedostatky
keby bol tvoj bratranec hore, tak by si si zavolal jeho snovu kopiu, co by sa ti asi stavalo aj keby spal a mal LD lebo nie vzdy sa taketo veci podaria, ja som to skusal, ale bud som si nepamatal sen, alebo sa to nepodarilo...
ale rozhodne to nieje blbost... len je to trosku zlozitejsie...
No mám jednu otázku neviem či to tu už bolo ale ja som nenašiel tak sa pýtam ! Ked máte lucídny sen, môžem sa dostať do sna napríklad mojeho kamoša ? A ak sa to dá tak môžem ovládať jeho sen ? Zaujímalo by ma to
Ja len že by to bola sranda vo filme Flyn Carsen ( teraz to beží na markíze akurát kukám ) tam viac menej taký dedo sa dostal do jeho sna a bola by to popravde prča Rozprávať s dakým vo sne
Práve včera som si čítal o zdielaných snoch... Prípadov kedy sa to podarilo nie je veľa zaznamenaných a zatiaľ (pokial viem) nie je ani jeden prípad zdielaných snov vedecky dokázaný. Ja osobne si myslím, že to je možné.
viete ako kamoš na toto neverí a bola by sranda len tak na dajakej pláži s ním chytať ryby a povedal by som mu dajké znamenie a že zajtra nech sa ma na to spýta A aj ja si myslím že sa to dá Ale ja som ešte nikdy nemal Lucídny sen no mal asi ale nepamätám si ho . . . . ale nedávno sa mi stalo že som plával a z ničoho nič som mal plavecké koleso akolo brucha a vyletel som a povedal si že sa mi to iba sníva . . . ale hned som na to zabudol a sen išiel dalej
Keď som pred pár mesiacmi nadhodil tému LD medzi kamarátmi, tak som zostal celkom milo prekvapený, lebo jeden kamarát a kamarátka mi povedali, že už viac krát mali vedomé sny. No a vcera vecer sme opäť diskutovali o LD a tak som im navrhol, že by sme mohli spraviť pokus so zdialaním snov. Dohodli sme sa, že budeme pred spaním myslieť na jedno naše oblúbené miesto kde často chodievame a že sa tam potom v sne stretneme všetci traja. Po prvom pokuse sa samozrejme nič také nepodarilo Ziatial sme odhodlaní to skúšať dalej... som zvedavý dokedy nám to nadsenie vydrží.