Tranz
Moderátori: RedHawk, Moderátori
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Feb 13, 2008 21:21
ibbeta: Sice je to mimo téma, ale znám pár lidí, co houbičky jednou za čtvrt roku využívají pro vstoupení do zvláštního stavu, kdy mají "projasněnou hlavu a jsou schopní pochopit harmonii tónů", pak vezmou nástroje a hrajou. A je pravda, že ta hudba je pak úžasně atmosferická a taková, že z ní běhá mráz po páteři. Jinak když někde začnou hrát normálně tak je to strašný, ani noty neumí
Tak nevím, myslím, že to může mít i nějaký potencionální účinek na "normální" trans.
Inak ještě můžeš zkusit třeba Hemi-sync nahrávky... (neplacená reklama
)

Inak ještě můžeš zkusit třeba Hemi-sync nahrávky... (neplacená reklama

Re: Tranz
mam
su to pasaze ale nedam ich na web. Preto ze treba vediet ako to pouzit 
Ale staci mat monotonny zvuk a to staci. Problem je ze nie je tranz ako tranz na svoje cesty do snovej reality (Samanske svety) u mna prebiehaju BEZ zvukov, bez omamnych latok apodobne

Ale staci mat monotonny zvuk a to staci. Problem je ze nie je tranz ako tranz na svoje cesty do snovej reality (Samanske svety) u mna prebiehaju BEZ zvukov, bez omamnych latok apodobne
Proč se mi daří stáhnout jenom tu zkrácenou 28 vteřinovou verzi? Šlo to někomu stáhnout celé? Dík.
No ja sa pripravujem na tranz od juna relaxaciou a tak par krat to uz bola alfa aj theta ale stale som neni spokojny.
ale viem ze som si pustal egyptske bongo bubny 30 minut.ked som vstal s postele tak ma hodilo doprava ze som skoro padol nazad
dobre pozrem sa tam myslim ze uz by som to mal zvladnut priravujem sa nato od zaciatku januara.
myslim ze by sa mi podarilo vystuppit mozno aj s tela.
ked sa ako dostanem na tranz hladinu ake mam vlastne moznosti?
perferktny regen,ac,??? samanskuu cestu?
ale viem ze som si pustal egyptske bongo bubny 30 minut.ked som vstal s postele tak ma hodilo doprava ze som skoro padol nazad

dobre pozrem sa tam myslim ze uz by som to mal zvladnut priravujem sa nato od zaciatku januara.
myslim ze by sa mi podarilo vystuppit mozno aj s tela.
Mas vobec sajnu o to co to je tranz? co to je astralne cestovanie a co je samanske cestovanie ?miroku napísal: myslim ze by sa mi podarilo vystuppit mozno aj s tela.
Podla toho co pises asi nemas....