OBI-VAN napísal:
Mno, asi to bude opravdu tim ze v LD/OBE mame oproti beznemu stavu casto neuveritelne rozsirene vedomi a kdyz se na zase "snizi/zmensi" tak nektere veci to "normalni zmensene" vedomi nedokaze vnimat/pamatovat si.
Možno to bude tým, ale niečo mi hovorí, že rozšírené vedomie počas OBE a to tzv. "vedenie" bolo niečo rozdielné aj keď príbuzné.
OBI-VAN napísal:
TOT VSE, jsem rad ze jsem si na to vzpomel i kdyz to nikomu nepripada tak bombasticke jak jsem to psal temi velkymi pismeny a jak mne to v ten okamzik pripadalo...
Podľa mňa je normálne, že je človek zo svojich zážitkov, nech sú akékoľvek, nadšený. Ja som tiež a tiež píšem s takou "verbou", a tiež je podľa mňa fajn sa z toho tešiť a aj podeliť sa o to s ostatnými a pri tom očakávať reakcie aj nereakcie. Ak by napr. mňa niekto stále chválil čo som sa naučil alebo si z niečoho vzal ponaučenie, rástlo by moje ego "aký som ja ale šikovný", čo je naozaj len na škodu, ale nehovorím zasa na druhej strane sem-tam nejaké to uznanie a pochvala potešia a človeka inšpirujú. Som rád, že píšeš aj veľkými písmenami, veď minule si ma naozaj potešil, aj keď to bol vedľajší efekt

, to všetko svedčí o tvojej srdečnosti