je mozne ze ked sa
Moderátor: Moderátori
- Lysnyt
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Júl 30, 2006 23:00
Re: je mozne ze ked sa
Ano som presvedceny o tom, ze len zo zaciatku robis podla vzorcov a potom sa to pomaly odburava a naucis sa to aj pri stoji v autobuse
-sranda-

...Nech sa za mna radsej podpisu skutky..
- Lysnyt
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Júl 30, 2006 23:00
Neviem, nemam to zkatalogizovane v hlave, citim rozne skupiny bytia, podla toho aky "filter" pouzijem ...
...Nech sa za mna radsej podpisu skutky..
Presne tak to pracuje aj uy mna, kedysi som potreboval 10-15 minut na pripravu, dnes AC do 2-3 minut. Ako sa vyvijame v suvyslosti s tymto tak sa skracuje aj doba nutna na cesty.WhiteWolfSix napísal:Na to, aby som sa dostal mimo telo sa nepotrebujem absolútne uvolniť. To som možno potreboval spočiatku, no teraz mi na uvolnenie stačí krátka chvíľa a môžem astrálne cestovať. Metóda, ktorú používam je tá, ktorú vyvinul Robert Monroe, ale o tom som tu písal už dosť veľa.bonkwodny napísal:a ako teda absolutne uvolnis telo?chcel by som podotknut,ze som nemyslel spanok ako taky,ale nieco ako vedome zaspavanie,teda s tym,ze zaspi len telo,jednoducho povedane,vypne sa
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Áno, s AC je to ako keď sa učíme chodiť. Spočiatku nám robí problém postaviť sa na nohy a udržať rovnováhu. Po niekoľkých mesiacoch "cviku" sa naučíme chodiť tak, že pri vstávaní a kráčaní nemusíme vôbec nad tým premýšlať, jednoducho vstaneme a ideme.RedHawk napísal:Ako sa vyvijame v suvyslosti s tymto tak sa skracuje aj doba nutna na cesty.
-
- Návštevník
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2012 19:34
Ahojte,
majú talizmany a amulety vplyv nato aby sa mi počas AC, keď som mimo telo, nedostal niekto iný do tela? Viem, že je to extrémny prípad, ale pravdepodobnosť existuje.
majú talizmany a amulety vplyv nato aby sa mi počas AC, keď som mimo telo, nedostal niekto iný do tela? Viem, že je to extrémny prípad, ale pravdepodobnosť existuje.