Moderátor: Moderátori
No tak radsej citaj knihy, mysticky stav si zamienas s halucinaciami.bban4n napísal:Prostě jsem se zasmál sám sobě, že před užitím psychedelik jsem měl jen určitou představu, která byla vzdálená tomu co opravdu mystickej stav je..
Problém je ten a nielen Tvoj, že nemáš trpezlivosť, takže sa Ti vidí najlepšia cesta tá, ktorá Ti umožní dosiahnuť to čo chceš, okamžite. Lenže netušíš ako sa Ti to môže vypomstiť a ani to nechceš vedieť od iných, ktorí si tou cestou prešli. Nemáš záujem diskutovať, máš záujem len propagovať cestu skratkami, odvolávajúc sa na to, že aj šamani túto cestu používali. Ja hovorím, že cesta tradičných šamanov používajúcich halucinogény je na 100 honov vzdialená od cesty moderných euro-američanov. A ešte jednu analógiu, aj dom je možné postaviť bez kopania základov (a videl som také reálne postavené), čím sa dá ušetriť čas i náklady. Normálny človek sa do takého domu nenasťahuje, pretože vie, že je takýto dom nebezpečný a v neskoršom čase sa žitie v ňom môže kruto vypomstiť.bban4n napísal:Já to nezaměňuju.. Jen ty máš furt tendenci stírat Pane Šaman.. Jen říkám že já třeba nemám takovou vůli a možnosti (hlavně disciplínu, to právě uznávám) hodiny denně trénovat různý praktiky a meditovat celej den.. Medituju před spaním, teď se zase začínám věnovat LD ale do toho mam tunu školy a zkouškový.. Víc toho fakt nedělám krom čteníA cvičim Pět tibeťanů no.. Prostě mě psychedelika vyhovujou a není to procházka růžovým sadem.. Toť vše.. Radši už prosím ani nereaguj já už to chci ukončit.. Dík
![]()
Niet nad zvuk živého bubna, ale to by si sa dozvedel, keby si naozaj čítal toto fórum pozorne. A momentálne nepotrebujem na dosahovanie zmenených stavov vedomia ani ten zvuk. Jednoducho, kedykoľvek behom pol minúty, sa viem dostať do zmeneného stavu vedomia, ktorý mi umožňuje vykonať šamanskú cestu. Nie som závislý na žiadnych pomôckach.bban4n napísal:Mohu se ještě zeptat jaké techniky změn vědomí používáš?