ja som tym chcel povedat,ze nie kazdy,kto je povazovany za psychotika nim aj nutne musi bytWhiteWolfSix napísal:Ty veríš reklamám??? :shock: Nuž vidno, že si psychiatrického pacienta ešte nevidel a nemyslím toho, ktorý sa už dostal na psychiatriu. Stačí taká poriadna psychotická epizóda, keď jedinec nespí a neje 4 dni, len sa tak napríklad posediačky hojdá a je ako kopa nervov. Takého človeka by si nechal bez lekárskej pomoci? Mnoho ľudí s takýmito príhodami medzi nami žijú, sú radi, že sa dostali k psychiatrovi, ktorý im pomohol a so správnou liečbou sú schopní ako tak samostatne žiť.bonkwodny napísal:ale na tu psychiatriu ta dostanu ludia,ktory si myslia,ze si chory.
raz bezala v telke nejaka reklama,kde jedem mentalne zaostaly vravel,ze mu ludia navravaju aby bol normalny,aby sa spraval ako oni,po chvilke povedal,ze by mohol kludne byt ako oni ale nechce a pride mu hlupe sa tak spravat
to som nikde nenapisal,ani nikdy nepovedal.WhiteWolfSix napísal:ehm?! Chceš mi tvrdiť, že Tvoji známi a zároveň dlhoroční užívatelia konope sú psychológovia? Väščiu hlúposť si ako argument už naozaj nemohol napísať.bonkwodny napísal:ja som nemyslel uzivatelov ale psychologov
ako priklad k tomuto mozem uviest doktora Stanislava Grofa(aj ked ten sa skor zameral na vyskum LSD)