Moderátor: Moderátori
V mojej odpovedi som vychádzal z Tvojho textu, viď. červené zvýraznenie citácie.petka napísal:Co sa tyka lokality 2 a inych bytosti ci uz dobrych neutralnych alebo zlych, existuje meratelna sila energie (našich astralnych tiel)?
ale keď sme mimo svojho tela, energiu dokážeme aj čerpať, žeWhiteWolfSix napísal:keď sme mimo svojho tela, energiu spotrebúvame
myslím, že po smrti túto energiu nepotrebuješ. ona je dôležitá len pre fyzické telopetka napísal:Z tvojej odpovedi som si tak trochu domyslela ze sa nam zrejme aj po fyzickej smrti (po pretrhnuti striebornej snurky) míňa energia astralneho tela.Je to tak?Da sa nejakym sposobom potom doplnat alebo co nasleduje potom ked sa nam energia minie?Definitivny koniec?
Ved ano Madagaško len ja som sa pytala ze ci po fyzickej smrti sa nam potom v astrale moze minut energiamadagaskar napísal:to zalezi na tom co je pre teba koniec. po smrti konci tvoje fyzicke telo
Pjotricek si si isty?Pjotrik napísal:myslím, že po smrti túto energiu nepotrebuješ. ona je dôležitá len pre fyzické telo
tak to neviem, ale dost o tom pochybujem. A to co si pisala s tymi ohniskami, to mi pripada tiez dost pritiahnute za vlasy. Celkovo je rozdelenie ohnisk podla vyskumu monroeovho institutu dost chabe, a stavov mimoteloveho vnimania je ovela viac, ale priznavam, ze je to asi najlepsi zatial dostupny vyskum, lenze takto by som sa to neodvazoval tvrdit, ze v nejakom ohnisku sa ti energia mina a v dalsom nie...petka napísal:Ved ano Madagaško len ja som sa pytala ze ci po fyzickej smrti sa nam potom v astrale moze minut energiamadagaskar napísal:to zalezi na tom co je pre teba koniec. po smrti konci tvoje fyzicke telouz ked budeme oddeleny.
nečerpáme ju ani keď spíme a nachádzame sa vo snovej realite?WhiteWolfSix napísal:pjotrik: Nie, na čerpanie energie potrebujeme byt v tele.
Odkial mas Pjotricek takuto informaciu please?Pjotrik napísal:myslím, že po smrti túto energiu nepotrebuješ. ona je dôležitá len pre fyzické telo
No, nejako si zabudla popísať ten pocit. Máš problém s pocitom, ale neviem akým.petka napísal:Vĺčko este jednu otazocku mam na tebapri tom vracani mam problem s pocitom.Nie priamo pri vracani sa do fyz. tela ale par hodin potom v koncatinach je to normalne?