!!!!AC ked clovek umiera!!!!
Moderátor: Moderátori
Re: !!!!AC ked clovek umiera!!!!
Ten pocit sa mi velmi neda presne popisat ale aspon zhruba
.Vzdy ked dokoncim moje pokusy a snazim sa vratit kompletna
vstanem a idem si urobit poznamky lenze po chvili mam taky pocit ''akokeby'' moje ruky a nohy neboli tak celkom moje.Ako keby som sa zasekavala cestou spat v nejakej urovni alebo fazi a vedomie si nevedelo zvyknut hned na tu a teraz.Keby som to mala prirovnat aby si ma lepsie pochopil je to zhruba ako ked sa korculujes par hodin a potom si das dole korcule a spravim par krokov vpred (mas pocit akokeby si este mal korcule na nohach ale uz ich nemas).Stalo sa mi to zopar krat ale posledne sa mi to deje stale.
- WhiteWolfSix
- Moderátor

- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Po návrate sa musíš uzemniť, čím sa dostaneš do lepšieho kontaktu s telom.
Z vlastnej hlavypetka napísal:Odkial mas Pjotricek takuto informaciu please?Pjotrik napísal:myslím, že po smrti túto energiu nepotrebuješ. ona je dôležitá len pre fyzické telo

Niekde som uz take nieco pocula vĺčko takze si mam po navrate sadkat na postel a nohami sa dotykat zeme?WhiteWolfSix napísal:Po návrate sa musíš uzemniť, čím sa dostaneš do lepšieho kontaktu s telom.
Ja som Pjotríček myslela tu energiu ktoru potrebuje nase astralne telo.Nakoniec sa o energii astralneho tela teoreticky zmienoval aj Robert Allan Monroe len to ani nepotvrdil ani nevyvratil.