Eddy napísal:no ani mne nejde telekineza vobec ked skusam pohnut papierikom ani sa nepohne,vlastne mne nic nejde.AC,LD,ani telepatia aj ked v téme telepatia tam písal kazdý druhý ze sa mu to podarilo
Jednak AC ti nepude jen tak ... Musis vedet proc tam chces (ze me si priklad neber ja tam nechci ale furt si me to bere do AC a ja se vzpiram ... Asi tam jednou fakt pudu az si me to zavola a zjistim proc me to chce ....) ... K tem LD to chce cvik ... Ale u me to je hodne o fazi mesice .. Treba ted jak byl ten uplnek + zatmeni sem mel 6 LD ... jedno za druhym absolutne spontane ... A ta telepatie ... To nejde ani me to je hooodne hooooodne o sile vule .. Nema smysl to zkusit jednou dvakrat a pak se na to vykaslat s tim ze mi to nejde = slaba vule ... Ja na to nemam nervy a tak mi to ani nepujde
CaesarusCZ napísal:popravde receno bych se chtel ucit telekinezi ale no moc(vubec) mi to nejde poradte de to nejak tzv vyfachat abych kdybych trenoval dokazal hybat uz treba jen i psi wheelem???
Psi wheel sestrojis takto
http://psipog.net/artimg/paper.gif a polozis tento papir na spejli v plasteline (napriklad) prikrijes nakym pruhlednym poklopem (kvuli dechu, vzduchu ...) a soustredis se ... Pokud pohnes psi wheelem si na dobre ceste a ted zkus zvednout ten poklop

Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs