Zdravim! Prisiel som tu s podobnym cielom ako LostSoul, ale snad s chladnejsou hlavou

Necakam, ze sa najde niekto, kto ma "vytiahne do astralu" (aj ked ak to tak ma byt, tak sa to tak stane). Viem, ze ak nieco chcem a som na to pripraveny, tak sa to stane. Ako v lucidnom sne, kde by som mohol povedat, ze "nepocujem svoje EGO"... Jednoducho ak v LD nieco chcem, tak sa to stane hned. V realnom zivote je sice nejake oneskorenie, ale cim lepsie (duchovne) je na tom clovek, tym rychlejsie sa deje co chce. Nase myslienky su to najsilnejsie co mame
Ale spat k teme... Vyznam slova astral nepoznam az tak dlho... Menej ako rok... Aj ked som si stale vytvaral vlastne nazory a teorie na vsetko v zivote, tak az ked som stretol jednu osobu som sa naucil, ze tie moje teorie nie su nic nove, vela ludi zmyslalo podobe a vsetko ma svoje pomenovanie

Tento zivot beriem ako nejaku duchovnu cestu k zdokonalovaniu sa. Ked prejdeme treningom, tak sa mozme dostat do vyssieho levelu

Mam nejake skusenosti, o ktore sa s vacsinou ludi nemozem podelit, pretoze by to neprijali. Na tomto fore je to urcite inak (sudim podla tych niekolko nazorov co som si tu precital). Mozno je vam jasne z toho co pisem, ze do astralu sa chcem dostat kvoli zdokonalovaniu sa. Myslim, ze som si uz uvedomil sam seba ked som bol v astrale... Ale uvedomil som si to az po prebudeni... Pohlad na seba z vrchu som zazil viac krat... No po prebudeni sa spomienky stavali nejasnymi. Zatial sa mi vsak nepodarilo si uvedomit sam seba kym som bol v astrale - zacat vedome putovat. S lucidnymi snami mam vcelku dost skusenosti... Uz som vela krat zazil LD, lietal, ovladal telekinezu, alebo aj pretvaral prostredie v sne.
Rad by som tu nasiel niekoho, kto ma osobne skusenosti s AC. Bol by som rad, ak by si niekto nasiel chvilku cas na par slov... Porozpravat sa o zazitkoch... Najlepsie "real time" - cize napr. cez nejaky messenger, kde je okamzita odpoved. Napiste mi prosim SS a mozme dohodnut sposob komunikacie. Pochopim, ak sa neozve nikto - ale snad aspon budete reagovat tuto - vo fore
OT: Tento web sa mi celkom paci, len skoda, ze nie je az tak velmi navstevovany. Zeby nebolo az tak vela ludi, ktorych tuto rozoberane temy zaujimaju?