Telekinéza
Moderátor: Moderátori
- Hanyman
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
Re: Telekin
já jsem podle mě s telekinezí asi tak na 5% s LD 94% a AC 1%
smula AC me nejvic laka i kdyz telekineze a Lucidni sneni je težký si vybrat takže když vim že LD umim tak ho vynechám(budu jen zkoušet ve spánku) a zbytek dne AC a Telekineze a občas telepatie ještě trochu mimo (je dobrý když roztočim PSI wheel?) díky tak čau
smula AC me nejvic laka i kdyz telekineze a Lucidni sneni je težký si vybrat takže když vim že LD umim tak ho vynechám(budu jen zkoušet ve spánku) a zbytek dne AC a Telekineze a občas telepatie ještě trochu mimo (je dobrý když roztočim PSI wheel?) díky tak čau
Hanyman co je to % vyjadrenie? Ako ti napisal Zenny kolko casu to je? ja travim tyzdenne v ac cca 12-30 hodin podla nutnosti niekedy ani hodinu za tyzden.
K tej telekinéze...
Predvčerom som sa dozvedel o telekinéze a rovno som hu nadržaný išiel vyskúšať. Nepodarilo sa, tak som dal tomu deň pauzu a na druhý deň po meditácii a hre s energiou (to už robím 4 mesiace každý večer) som pomocou rúk nádherne roztočil papierik a po pár minútach som ho dokázal roztočiť aj do druhej strany. Pred spaním som to skúsil z 1 metrovej vzdialenosti len z očným kontaktom. Podarilo sa mi papierik otočiť o 90 stupňov!
Hehe, mám o jeden nový koníček viac.
Predvčerom som sa dozvedel o telekinéze a rovno som hu nadržaný išiel vyskúšať. Nepodarilo sa, tak som dal tomu deň pauzu a na druhý deň po meditácii a hre s energiou (to už robím 4 mesiace každý večer) som pomocou rúk nádherne roztočil papierik a po pár minútach som ho dokázal roztočiť aj do druhej strany. Pred spaním som to skúsil z 1 metrovej vzdialenosti len z očným kontaktom. Podarilo sa mi papierik otočiť o 90 stupňov!
Hehe, mám o jeden nový koníček viac.

Myslíte si, že to zvládnete alebo myslíte si, že to nezvládnete, v oboch prípadoch máte pravdu.
Henry Ford
Henry Ford
Zenny nie som borec... je to nutnost... su veci ktore sa inak riesit nedaju:(
pokial zameriavam nezvestnu osobu tak za den mam 4-7 hodin. Co ma raz urcite zabije:)
pokial zameriavam nezvestnu osobu tak za den mam 4-7 hodin. Co ma raz urcite zabije:)
alino a aky je dovod?
Ja pouzivam ac pre pracu pre nic ine.
- Hanyman
- Člen fóra
jako co mi jde nejlíp 94% ´je Lucidní snění
tech 5% u Telekinezie
a 1 % u AC
je to podle toho co mi jde nejlíp
tech 5% u Telekinezie
a 1 % u AC
je to podle toho co mi jde nejlíp
- Hanyman
- Člen fóra
dobře ty Matusi-x1 mohl bys mi napsat zpravu na to cviceni energie?
duchovny rozvoj je moj dovod, mat pocit stastia z lietania v astralnom tele a objavovanie tejto dimenzie.RedHawk napísal:alino a aky je dovod?
ehm ... tak to as nedosiahnes.... vobec nejde o pocit ci objavovanie. vacsinou tam pristup ma ten kto to potreebuje nie kto chce poznavat
Co znaci duchovny rast?
Co znaci duchovny rast?
Zenny AC prislo az vtedy ked som sa dostal k tomu ze som svoje schopnosti zacal pouzivat.
Neucil som sa AC:) Proste prislo. Tak ako aj neviem vysvetlit ako to funguje, proste sadnem a idem....
Neucil som sa AC:) Proste prislo. Tak ako aj neviem vysvetlit ako to funguje, proste sadnem a idem....