POKUS PRI SPANI NAOPAK

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
majk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14

POKUS PRI SPANI NAOPAK

Príspevok od používateľa majk »

Hned prvni noc co jsem spal opacne tak se mi zdalo toto:
objevil jsem se v mistnosti prosvicene sluncem, byla cela zluta a vsechno zarilo zlute a ja jsem se tocil kolem stredu te mistnosti, tak ze jsem prolitaval nabytkem a stenami a pri proletech zdi jsem citil lehky studeny zavan na tvari a jakoby jemne zvysenou hustotu prostredi, ale jenom strasne malo. Samozrejme ze kdyz jsem proletel zdi tak jsem videl vybaveni vedlejsiho bytu. Pak jsem se zacal tocit rychlejc a probudil sem se. V jakem jsem byl pokoji to si nejsem jisty, byl nezvykle prosviceny a byla tam zluta zare. Proste neco jako absolutne projasneny slunny den vynasobeny 5 ... :?
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Máj 01, 2005 21:32

Re: POKUS PRI SPANI NAOPAK

Príspevok od používateľa dr.Katz »

něco podobného se mi zdálo dneska. běžím po silnici a na obloze září slunce, ale to byla taková záře, že mě to oslepovalo. Pořád jsem padal na zem a pak zase vstával a běžel směrem k tomu světlu. A k tomu jsem si říkal, že to je jako ve snu.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Kontaktovať používateľa:

Re: POKUS PRI SPANI NAOPAK

Príspevok od používateľa SagitaX »

hmm good, mne sa v poslednom case nesniva nic ani po sugesciach :( asi mam daku krizu...
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
Alino
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

Príspevok od používateľa Alino »

nechcem zakladat novu temu, ale dnes rano sa mi stalo nieco podobne, celu noc sa mi ako obvykle snivali nejake sny, ked som sa zobudil neotvaral som oci, videl som ciernotu jak ked normalne zatvorite oci, lezal som bud na chrbte alebo na bruchu teraz som si neni isty, ale viem ze som levitoval asi 2 cm nad podlahou a tocil som sa resp. nieco ma samo tocilo v leziacej polohe vobec som sa nedotykal zeme i ked nemal som k tomu daleko aby som sa podlahy dotkol. V skutocnosti ked som sa z toho potom "zobudil" som lezal na chrbte a v posteli (na chrbte som nelezal uz strasne dlho, uz asi 2 roky spavam na boku). Keby som sa na to viac sustredil a uplne by som sa tomu toceniu podvolil co by mohlo nasledovat? mohol by som astralne vycestovat? v astrali som bol iba raz, mozno dva krat, ale ten druhy krat som si neni isty ci to nebol sen, a bolo to asi pred 2 rokmi.
Zenny
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Jan 28, 2007 11:00

Príspevok od používateľa Zenny »

Hej to su dobre haluze. Staci sa tomu podvolit a o zazitok mas postarane :)
TheDreamingDead
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41

Príspevok od používateľa TheDreamingDead »

Ahojte :) neviem kam by som to tak dala, ale tiež je to zážitok pri spaní naopak. Nespala som, iba som si ľahla a relaxovala chvíľu na posteli tak, ako bežne spávam. Potom som si ľahla o 180° naopak, pričom som si stále súgerovala, že v skutočnosti tam stále ležím a hlavu mám tam, kde mávam zvyčajne (trocha ťažké, ale po troche snahe sa podarilo :D ) po chvíli relaxovania a "vyčisťovania mysle" som pocítila, akoby sa mi totálne deformovali ústa - vážne nepríjemny pocit... absolútne realistický, myslela som, že keď zdvihnem ruku a chytím sa, namiesto úst tam najdem jamu.. :o potom som sa pokúsila o AC a myslím, že sa mi čiastočne podarilo - moje prvé AC :D Neviete pls niekto čo mali byť tie ústa :?: odvtedy čo sa mi to stalo som sa o to už viac krát pokúšala -väčšinou neúspešne, ale väčšinou aj s tou deformáciu. Pls helpnite čo to bolo :confused:
igor
Návštevník
Dátum registrácie: Pi Máj 15, 2009 11:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igor »

Pre TheDreamingDead
Čo sa týka tvojej skúsenosti, tak pre mimotelový zážitok je veľmi
doležité uvolnenie tela pred cvičením.
Uvolnovanie robíš tak, že prechádzaš postupne od hlavy k nohám, alebo opačne každou časťou tela, každým svalom až dosiahneš uplnú relaxaciu celeho tela, ovsem ak stále cítiš napätie v niektorej časti, znova sa snažíš o uvolnenie toho miesta. Najviac napätia býva prave v oblasti tváre. Toto napätie ma za príčinu, že pri pokúšaní sa o mimotelový zažitok astrálne telo sa jednoducho zasekne v tejto časti. Môžeš mať pocit, že časť astrálneho tela je odpútaná uz od fyzického tela, ako napr. ruky, nohy a práve v mieste napätia v tvojom fyzickom tele zostane zvyšok zaseknutý.
Na tvári to v takomto prípade pocituješ akoby niečo deformovalo tvoju tvár. Vtedy je najlepšie začať znova s uvolnovaním a potom sa vrátiť k cvičeniu.

Alino,
zážitok, ktorý opisuješ je mimotelový zažitok a pokial by si udržal vedomie v danej chvíli mohol si isť ďaľej a skúmať Astrál. Je to však veľmi ťažké a vyžaduje to monho cvičenia a hlavne budovanie koncentrácie, korá je základom pre Astrálnu skúsenosť.

želám vštetko dobre a dúfam, ze som aspoň trochu pomohol
Igor
Napísať odpoveď