Je nejaky rozdiel medzi obe a ac?
Moderátor: Moderátori
- červená košeľa
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Jan 24, 2006 12:04
Je nejaky rozdiel medzi obe a ac?
Ahojte vsetkych zdravim chcela by som sa opytat ze ci je nejaky rozdiel medzi obe a ac???Lebo ja som citala ze obe je sice zazitok mimo tela,ale ac je zazitok mimo tala,casu a priestoru.A kedze vase diskusie citam casto pripada mi cudne ze sa vacsinou obe povazuje za ac a ac za obe please vysvetlite mi ako to vlastne je lebo som z toho osol 

Každy človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu.
Re: Je nejaky rozdiel medzi obe a ac?
Myslím, že by to vedel pekne vysvetliť ww6, ja ti poviem len svoj názor
Ako si povedala, OBE (Out of body experience) je mimotelový zážitok a AC astrálne cestovanie. Už z názvu vyplýva, že pod pojmom OBE môžeme chápať akýkoľvek mimotelový zážitok, vrátane AC. Čiže OBE je podľa mňa ako keby spoločný názov pre všetky zážitky mimo tela.
Pod pojmom AC rozumiem tie mimotelové zážitky, v ktorých sa cestuje na "dlhšie trasy", časom alebo do iných dimenzií.
Podstaná je však jedna vec. Toto triedenie zaužíval človek, aby sa dokázal možno vyjadrovať tak, aby ho ostatní chápali, pretože telepatia ešte nefunguje na takej úrovni, aby neboli potrebné slová. Všetky pojmy, ktoré teda používame je akýsi slovník. Je to ako keby si sa učila cudzí jazyk, no a aj keď ho neovládaš, "rukami a nohami" sa dohovoríš, teda aj tak keď potrebuješ, tak sa dorozumieš. Tým som chcel povedať, že nie je až také dôležité slovne rozlišovať (ovládať "cudzí jazyk") čo je aký zážitok, teda kam spadá - škatuľkovanie. Dôležité je, čo si z týchto zážitkov vezmeš, čo ti prinesú do budúcnosti.

Ako si povedala, OBE (Out of body experience) je mimotelový zážitok a AC astrálne cestovanie. Už z názvu vyplýva, že pod pojmom OBE môžeme chápať akýkoľvek mimotelový zážitok, vrátane AC. Čiže OBE je podľa mňa ako keby spoločný názov pre všetky zážitky mimo tela.
Pod pojmom AC rozumiem tie mimotelové zážitky, v ktorých sa cestuje na "dlhšie trasy", časom alebo do iných dimenzií.
Podstaná je však jedna vec. Toto triedenie zaužíval človek, aby sa dokázal možno vyjadrovať tak, aby ho ostatní chápali, pretože telepatia ešte nefunguje na takej úrovni, aby neboli potrebné slová. Všetky pojmy, ktoré teda používame je akýsi slovník. Je to ako keby si sa učila cudzí jazyk, no a aj keď ho neovládaš, "rukami a nohami" sa dohovoríš, teda aj tak keď potrebuješ, tak sa dorozumieš. Tým som chcel povedať, že nie je až také dôležité slovne rozlišovať (ovládať "cudzí jazyk") čo je aký zážitok, teda kam spadá - škatuľkovanie. Dôležité je, čo si z týchto zážitkov vezmeš, čo ti prinesú do budúcnosti.

Z1
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
dalsi moznost - zcela obracene
nekdo pouziva pojem OBE pro AC ve velke blizkosti nasi fyzicke sfery (ci primo v ni)
Nazev AC (anglicky AP) pak pouziva obecne pro cesty i do zcela jinych dimenzi vesmiru atd.

Nazev AC (anglicky AP) pak pouziva obecne pro cesty i do zcela jinych dimenzi vesmiru atd.

- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Je nejaky rozdiel medzi obe a ac?
Dugi: OOBE nie OBBE 
/// Jasne jasne, uz sa to nestane
.

/// Jasne jasne, uz sa to nestane

- Whiteshadow
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 15, 2005 16:32
re
nezda sa ti ze astral traveling je AC ?:P inak naozaj sa to ma pouzivat tak ze OBE je pre astralnu projekciu astralne cestovanie a vestko mozn pri com "vylezies z tela" AC je len jeden typ z mimotelovych zazitkov
[size=117][color=yellow][b]
All we can do is the only one thing...[/b][/color][/size]
[size=125][color=orange][i]
We must do what destiny want from us.[/i][/color][/size]
All we can do is the only one thing...[/b][/color][/size]
[size=125][color=orange][i]
We must do what destiny want from us.[/i][/color][/size]
- červená košeľa
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Jan 24, 2006 12:04