LD ve snu
Moderátor: Moderátori
LD ve snu
Mel jsem uplne ujete LD. Objevil jsem se ve vchode nejakeho panelaku, vse bylo absolutne realne, myslel jsem ze mam OBE. Ale prisla ke me nejaka zenska a rikala at jdu k nim na navstevu, tak jsem si rekl ok, to neni AC ale asi jen LD. Prohlizel jsem si jejich byt do detailu jsem zkoumal knihovnu a co tam maji za knizky, pak pokoje apod. A nakonec jsem se zeptal v jakemze meste to vlastne jsem a jak se jmenuji abych si to pak po probuzeni overil. Ve snu jsem se snazil vtlouknout do pameti jak jmeno te osoby tak nazev Mesta, ale budete se divit. Po probuzeni jsem si na to jmeno nemohl vzpomenout a navic jsem se probudil do snu !!! a pak jsem se probudil jeste jednou do skutecnosti. Byl jsem uplne mimo, vyvedeny z miry nechapal jsem co je skutecnost a co ne. Jeste nez jsem tu zenskou potkal, tak jsem si rikal ze mam LD a zkousel jsem projit zdi, ale neslo to. Po probuzeni jsem si uvedomil, ze pokud mame LD ve snu tak teoreticky nemuzeme LD tolik ovladat jako normalni LD z realu ( tzn. usnes a mas LD, kdezto ja jsem usnul a v tom snu jsem usnul jeste jednou a apk mel LD )....
zapamatovani
hehe to je dobry.
No zkus si pri tom zapamatovani vytvorit nejakou mnemotechnickou pomucku spojit jmeno s nejakou predstavou optickou ktera by s tim mohla souviset. Asi je to tezky.. ale muzes to zkusit priste
No zkus si pri tom zapamatovani vytvorit nejakou mnemotechnickou pomucku spojit jmeno s nejakou predstavou optickou ktera by s tim mohla souviset. Asi je to tezky.. ale muzes to zkusit priste
- červená košeľa
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Jan 24, 2006 12:04
Re: LD ve snu
podla mna je najvhodnejsie skusit test reality zakazdym ked si niesi isty kde si
Každy človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu.
Re: LD ve snu
já myslím, že LD který se ti ještě zdá ve snu se musí ovládat úplně stejně jako běžné LD, protože obojí je vlastně tvůj sen, i když ten první je trošku komplikovanější. To falešné probuzení je celkem běžná věc, zrovna dneska jsem ho taky prožil, ale opačně než ty. Vzbudil jsem se a myslel si že už jsem vzhůru, ale pak jsem podle jednoho nesmyslu poznal, že jsem ve snu. Takže jsem se z nevědomého snu vzbudil do vědomého a z toho teprve do reality. Ty z vědomého do nevědomého a pak do reality. Já to říkám furt: je to matrix 

Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...