ine "metody"

Všetky ďalšie témy o astrálnom cestovaní

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
Tesla
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Kontaktovať používateľa:

ine "metody"

Príspevok od používateľa Tesla »

No neviem, ci to patri sem(a ci vobec do tohto fora), ale chcem sa na nieco spytat:
Ono cital som na internete jeden OBE zazitok, ze clovek sa postavil a urcite to poznate - zatemni sa vam pred ocami a ak je to silnejsie tak odpadnete...
Tak tento clovek odpadol a vypadol z tela...
Tak by ma zaujimalo, na akom principe(z lekarskeho hladiska) to funguje(to odpadnutie a tak...).
A este neviem ci to sem patri, lebo blizsie info som nenasiel(a ani velmi nehladal) ci ma tzv. holotropne dychanie nieco spolocne s AC.
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Re: ine "metody"

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Predpokladom pre dosiahnutie OBE je zmena stavu vedomia. Akýkoľvek spôsob, ktorý Ti zmení stav vedomia môže viesť k OBE. Suma sumárum: Odpadnutie, stavy blízke smrti, meditácia, holotropné dýchanie, šamanské putovanie, atď. môžu viesť k OBE. :wink:
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Máj 01, 2005 21:32

Príspevok od používateľa dr.Katz »

já myslím, že při tom prudkém vstaní se ti odkrví mozek a zatemní se ti před očima a můžeš sebou i seknout. To se mi taky stalo. Jestli se takhle dá vycestovat z těla, těžko říct. Holotropko je zase trošku něco jiného.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
nou
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 30, 2006 22:57

Príspevok od používateľa nou »

tuto som mynistroval na pohrebe :grin: a som si uplne "vychutnal" odpadnutie. :o tam bolo uplne bez vzduchu som stal najdalej od dveri ktore boli jediny pristup cerstveho vzduchu a za mnou horeli sviecky takze by tam asi odpadol asi kazdy. no a ja som si uvedomoval ze padam. mal som cierno pred ocami aj ked som ich mal otvorene. potom ma preniesli von a to si tiez pametam. tam ma kriesili. no a pointa "asi ziadna"
bonkwodny
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Št Okt 05, 2006 19:07

Príspevok od používateľa bonkwodny »

no my sme to preberali na zakladnej skole a bolo to nejako takto:
niekde v hlave je tekutina(skor gel)ktory stymuluje rovnovahu no a ked lezite tak sa ta tekutina da do inej polohy a ked sa prudko postavite tak chvilu trva kym sa to vyrovna a to to vraj sposobuje
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SagitaX »

mne ked som bol maly ale aj teraz nedavno este stavalo take zakeractvo, myslel som si ze to ked vstanete a zatemni sa vam pred ocami suvisi s odkrvenim mozgu, mne sa to stavalo STALE, rano vstanem, bum, nic nevidim musel som sa chitit niecoho lebo som si nedokazal uvedomit ci stojim alebo padam, a to sa mi robilo aj ked som sedel na stolicke a nejak rychlejsie som vstal, myslel som si ze mam nieco zo srdcom ze je dake slabe ked nestiha pumpovat krv, povedal by som ze nieco niekde neni so mnou v poriadku ale dako mi to preslo teraz takze to neriesim, ale teraz ma tak napada ze ak to nesposobuje odkrvenie mozgu tak som mozno v pohode, a nemam az tak zle srdce :)
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
Napísať odpoveď