o mém prstenu
Moderátor: Moderátori
o mém prstenu
Tak jsem zažil zajímavou příhodu. V půlce ledna jsem ztratil svůj oblíbený prsten z Káhiry. Hodně jsem si na něj zvykl, byl to kus mne. Včera k ránu jsem měl dva LD a v obou jsem ho měl na ruce. Sundal jsem ho a prohlížel si ho. Byl úplně stejný jako ve skutečnosti, akorát trošku poškrábaný. Ptal jsem se ho, kde se ztratil a kde teď je. Odpovědi jsem se ale nedočkal, protože jsem se vzbudil. No a za dvě hodiny, když jsem snídal, přišla moje máma, že pro mě něco má. Vytáhla z kapsy můj ztracený prsten! Našla ho před domem v blátě...
- červená košeľa
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Jan 24, 2006 12:04
Re: o mém prstenu
myslim si ze si urcite zachytil v ld telepaticky jej myslienku
Každy človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu.
Re: o mém prstenu
ten sen jsem měl asi hodinu před tím, než ho našla, takže si myslím, že jsem ho v tom snu buď přemluvil k návratu, anebo mi takhle dal najevo, že už je na cestě zpátky. Každopádně je zase na světě a já věřím tomu, že ty dva LD s tím souvisí.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2006 13:57
ja si myslim ze sa ti o nom snivalo hlavne preto, ze je to "kus z teba", preto sa ti "ohlasil", ze sa vracia, s nejakou neznamou vecou by sa ti to asi nestalo podla mna...
Inac ja ked som bol asi tak 7-9rocny (uz sa nepamatam) podarilo sa mi raz vecer na jeden prst dat si taky valcek z autodrahy a on nesiel a nesiel dolu.. tak som to nechal tak a lahol spat... tej noci sa mi snivalo, ze som na kopsi za Zilinou(to je jedno s kym a kde) ale hlavne: kukol som na ruku a valcek nikde... to bola ulava...zbavil som sa ho... rano kuknem na ruku: "Ale nieeeeeee...
"
a este jedno: bratranec hovoril, ze sa im v praci alebo tak stratili kluce a nevedeli ich najst. A jemu sa snivalo, ze su v zasuvke pod pultom. Hned ako sa zobudil, zavolal tam a kluce sa nasli
Inac ja ked som bol asi tak 7-9rocny (uz sa nepamatam) podarilo sa mi raz vecer na jeden prst dat si taky valcek z autodrahy a on nesiel a nesiel dolu.. tak som to nechal tak a lahol spat... tej noci sa mi snivalo, ze som na kopsi za Zilinou(to je jedno s kym a kde) ale hlavne: kukol som na ruku a valcek nikde... to bola ulava...zbavil som sa ho... rano kuknem na ruku: "Ale nieeeeeee...

a este jedno: bratranec hovoril, ze sa im v praci alebo tak stratili kluce a nevedeli ich najst. A jemu sa snivalo, ze su v zasuvke pod pultom. Hned ako sa zobudil, zavolal tam a kluce sa nasli

preco mozu mat avatari len 16 kilo?? :(
Re: o m
tak dneska jsem měl LD a šel jsem ho v tom snu hledat, ale než jsem doplachtil na to místo, kde jsem ho ztratil (opět jsem v LD lítal), tak jsem se bohužel probudil. Nevím, proč mě vždycky jako první věc v LD napadne vyskočit z okna (a dneska to okno bylo teda pěkně vysoko, až jsem se té výšky trošku zalekl...)
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...