sen o putovani .... zase samy blbosti bez sebemensiho

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

sen o putovani .... zase samy blbosti bez sebemensiho

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

zablesku LD nebo uvedomeni:

Je to dalsi tema ktere se mi ve snech docela casto opakuje v ruznych variantach:

jsem nekde hodne daleko ve vzdalene vetsinou nezname a exoticke zemi, nekdy dokonce na jinych planetach ci v jinych dimenzich.

Variace:

1. Bud se tam octnu sam, casteji s nejakou skupinkou (bud smes osob mne zname z ruznych obdobi a okruhu nebo dokonce nejblizsi.

2. Lokalita je bud primo nebezpecna a nebo mi nekdo slohnul auto a nemam jak se dopravit dal (to pokud tam jsem sam) :blah: .
Casto je cela skupinka nekym/necim pronasledovana nebo se musi prejit pres nejake nebezpecne uzemi.

3. Casto mivam nejake "nadprirozene" schopnosti, vetsinou jenom ja umim litat (hmm.. nic moc.. casto se spis vznasim) a snazim se ostatnim nejak pomoct (nekdy se snazim prenest nejblizsi osoby do bezpeci.. ovsem pak litam hur nez postrelena slepice :mrgreen:

4. Casto byva problem vubec zjistit kterym smerem se vydat, casto se rozbije dopravni prostredek (lod) a nebo jsou vsichni pronasledovany nejakymi potvorami..

5. Casto clovek vaha mezi pudem sebezachovy.. - mam uprchout sam, nebo branit ostatni??

---
hmm no zrovna dneska rano.. si pamatuju .. nejaka lod.. pak byl uragan.. pak se lod splasila .. a zacla se vznaset nad vodou a nad zemi .. a hrozilo ze se prevrati.. ja jsem z ni radsi "odletel"...

Pak jsme zase nekde byli.. s nejakou skupinou a zjistil jsem ze umim litat ... ale dobrej for byl.. najednou se ukazalo ze v ty skupince skoro polovina lidi taky umi litat...

hmm... zrovna asi neco podobnyho zazil Mojzis kdyz musel lidi prevest skrz more

:blah: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :grin: :grin:
Epholl
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2006 13:57

Re: sen o putovani .... zase samy blbosti bez sebemensiho

Príspevok od používateľa Epholl »

ja som dnes vo sne bol uplne miniaturny a videl som, ako virusy a mikroby napadaju nake telo(okoloe bolo dozelena a videl som aj nake arachnoicke nohy, neviem mozno kobylka alebo tak) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
preco mozu mat avatari len 16 kilo?? :(
Používateľov profilový obrázok
majk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14

Príspevok od používateľa majk »

OBI-VAN:

nektere body mame spolecne, napr. to auto a letani. temer pokazde se mi zda ze mi auto nekdo ukradne a na druhy den ho najdu na parkovisti vybrakovane a nefunkcni nebo ho nenajdu vubec, o letani se mi zda porad, lokalita kde se objevim je pro me neznama, nekdy se da identifikovat podle okoli, napr. vidim palmy, tak vim ze jsem v zahranici, nebo me nejaky clovek rekne primo, ze jsem napr. u Bratislavy nebo frydku- mistku apod.

takze nejake shody tam jsou ....
OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra

shody asi jsou.. ale nejsme z toho ani jeden chytrejsi

:grin: :grin: :grin:

Mozna by melo smysl zalozit specielni usek fora s nazvem "opakujici se sny".... :mrgreen:
červená košeľa
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Jan 24, 2006 12:04

Príspevok od používateľa červená košeľa »

mali by ste porozmyslat nad tym ci by nebolo mozne nakrutit taky film aky bezne pozerate-prezivate takmer kezdy vecer vo sne
Každy človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu.
OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra

hehe

červená košeľa napísal:mali by ste porozmyslat nad tym ci by nebolo mozne nakrutit taky film aky bezne pozerate-prezivate takmer kezdy vecer vo sne

1. ne takmer kazdy vecer ale jednou za par mesicu
2. nevim jak bys to chtel natacet :mrgreen:
červená košeľa
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Jan 24, 2006 12:04

Príspevok od používateľa červená košeľa »

neviem ale ved to moze byt super film ved scener uz mas
Každy človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu.
Napísať odpoveď