Je to dalsi tema ktere se mi ve snech docela casto opakuje v ruznych variantach:
jsem nekde hodne daleko ve vzdalene vetsinou nezname a exoticke zemi, nekdy dokonce na jinych planetach ci v jinych dimenzich.
Variace:
1. Bud se tam octnu sam, casteji s nejakou skupinkou (bud smes osob mne zname z ruznych obdobi a okruhu nebo dokonce nejblizsi.
2. Lokalita je bud primo nebezpecna a nebo mi nekdo slohnul auto a nemam jak se dopravit dal (to pokud tam jsem sam)

Casto je cela skupinka nekym/necim pronasledovana nebo se musi prejit pres nejake nebezpecne uzemi.
3. Casto mivam nejake "nadprirozene" schopnosti, vetsinou jenom ja umim litat (hmm.. nic moc.. casto se spis vznasim) a snazim se ostatnim nejak pomoct (nekdy se snazim prenest nejblizsi osoby do bezpeci.. ovsem pak litam hur nez postrelena slepice

4. Casto byva problem vubec zjistit kterym smerem se vydat, casto se rozbije dopravni prostredek (lod) a nebo jsou vsichni pronasledovany nejakymi potvorami..
5. Casto clovek vaha mezi pudem sebezachovy.. - mam uprchout sam, nebo branit ostatni??
---
hmm no zrovna dneska rano.. si pamatuju .. nejaka lod.. pak byl uragan.. pak se lod splasila .. a zacla se vznaset nad vodou a nad zemi .. a hrozilo ze se prevrati.. ja jsem z ni radsi "odletel"...
Pak jsme zase nekde byli.. s nejakou skupinou a zjistil jsem ze umim litat ... ale dobrej for byl.. najednou se ukazalo ze v ty skupince skoro polovina lidi taky umi litat...
hmm... zrovna asi neco podobnyho zazil Mojzis kdyz musel lidi prevest skrz more