Pohyb vecami
Moderátor: Moderátori
Pohyb vecami
Mne osobne sa ešte nepodarilo ani AC ale rozmýšlam, či by sa dalo astrálnym telom niečo zdvihnúť,posunúť,odhodiť... .Ako napríklad poltergeist, zblúdila duša (astrálne telo ktoré nemože nájsť pokoj,aspoň myslím). 

Re: Pohyb vecami
Nevim,jestli primo zdvihnout astralnim telem ( treba rukami), ale nekde jsem cetl, ze jde v astralu normalne provozovat telekineze.Tedy pohyb predmetem na dalku.Espion15 napísal:Mne osobne sa ešte nepodarilo ani AC ale rozmýšlam, či by sa dalo astrálnym telom niečo zdvihnúť,posunúť,odhodiť... .Ako napríklad poltergeist, zblúdila duša (astrálne telo ktoré nemože nájsť pokoj,aspoň myslím).
Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme.
To by slo.Skor ani nie tak telekinezu ako psychokinetiku.No aj tak radsej "rukami"
Smrť nie je koniec.Smrť je len začiatok nekonečna.
Nevim, mozna by to slo, ale myslim, ze je za to zapotrebi hodne energie, kterou zacatecnici pry urcite maji.Espion15 napísal:To by slo.Skor ani nie tak telekinezu ako psychokinetiku.No aj tak radsej "rukami"
Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme.
Tak to som strašne,zvedavý.Keď to výjde tak dám určite vedieť.
V knize jsem četl, že ji mají dost.nou napísal:zaciatocnicy maju alebo nemaju??
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Marius: Energie na hýbanie predmetmi? :shock: Och, kde sú moje začiatky a ja som ich premárnil bez hýbania predmetmi.

Shaman-to by som rad vedel ako to dokazu.No pre zaciatok by mi vlastne stacilo mat AC.
JJ, oba dva jste to uz promarnili.......smula.........radsi uz na astral kaslete.......nema to cenuAnubis napísal:Ejha. Vidím, že som tiež úplne premrhal šance na hýbanie predmetmi.Takže teraz mi zostáva hýbať predmetmi po starom, rukami. No čo už.
![]()

- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Marijus: Hm... myslím, že na astrál kašlať nemôžem, pretože on o hýbaní predmetmi nie je. 

Nemate niekto nahodou skusenosti aj s psychokinetikou ( mimo AC )?