Vecer som si 15 min stale dookola opakoval "som vo sne, som vo sne, som vo sne...."rano som sap rebudil okolo 7:30 a bol som nastvaty ze si nepametam ziadny sen....tak som sa rozpametaval asi 10 min a spomenul som si na jeden sen co ma uspokojilo...tak som zaspal este dalej a zacalo sa mi snivat ze som u nas v garazi,ale ta garaz je vlastne kuchyna u babky,tak sme sa tam s bratom a este niekym rozpravali...potom sme vysli na balkon a susedia sa hadali, a kamos siel zase akurat po ulici s kymsi...potom sme sa vratili,otvorili sme dvere na tej garazi a dostali sme sa na ostrov z LOSTu prisli sme tam k akejsi byvalej mimozemskej zakladni co tam tazili stromy ci co....bolo tam nejake molo ,tak sme sa tam zacali fotit, neskor sme nasli aj lietajuci tanier a vratili sme sa späť. A potom si vravim..ale ved toto je len sen...wow....tak som ho zacal ovladat...prisiel som ku bratovi a povedal som mu..."ved my sme vo sne" a on : "hej hej,no jasne" ja som ho zacal presviedcat ze ved fakt, a on stale neveril. Tak som mu povedal ze budem lietat...vyskocil som no len tak mierne spomalene som dopadol na zem..to sa zopakovalo dva razy a brat ma zacal tahat po schodoch...tak som sa mu nejak vythol z ruk a utekal som hore lebo ma napadlo ze co pojde v radiu ked ho pustim...prisiel som ale k dveram svojej izby a napadlo ma ze skusim zavolat do sna kamosa benciho lebo mi dal povolenie...tak som otvoril dvere a nic...potom som zase zatvoril a otvoril a nic,potom som to zopakoval este raz a zacal som sa ne neho sustredit pricom som akoby privrel oci alebo co, a znizovalo mi to kvalitu sna...zacal byt sedy a citil som ze o chvilu bude koncit,tak som zakrical "zvysit luciditu teraz" a posuchal som si ruky a hned to bolo vsetko lepsie..potom som rychlo este pribehol k radiu a zapol som ho...sla tam nejaka znama esnicka neviem ci nahodou nie od Marron5.
Uzastny zazitok.