mensi ovlivneni gravitace?? - dalsi debilita

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

mensi ovlivneni gravitace?? - dalsi debilita

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

hmm v jakepak paralelni dimenzi jsem se asi placal dneska rano ??

Nevim proc ale v dnesnim snu mne bavilo cvicit "chozeni po zdi" a nasledne chozeni "po strope" dale pak neco jako takove "zmrzacene letani" vsechno samozrejme v mistnosti. to letani bylo spis takove klouzani vzduchem od jedne steny k druhe a sice po "neviditelne" klouzacce dokonce se mi nekdy pri tom povedlo salto....

ehm bylo to jako by si clovek neco nacvicoval na "verejne vystoupeni" okolo v te mistnosti (vypadala jako vetsi telocvicna) ruzny lidi.
Vsechny 3 druhy cviku jsem se teprve ucil takze se mi to moc nedarilo resp. jednou se to povedlo podruhe ne a snazil jsem se to naucit tak abych se v tom zlepsil.

Velmi zajimavy byl pocit jaky jsem mel kdyz jsem se snazil chodit po zdi (ne plazit ale skutecne kolmo) nohy mi pri prilis rychlem pohybu sklouzavali, umel jsem se sice silou vule udrzet v horizontalni poloze ovsem chodit po stene nahori bylo tezsi.

Musel jsem to cvicit a zkouset velmi pomalu, mel jsem pri tompodobny pocit jako kdyz clovek zkousi chodit "normalne" v bazenu v hlubsi vode kde sotva dosahne na dno .. a snazi se pretlacit odpor vody. Kroky musi byt velmi pomale a opatrne aby clovek neztratil se dnem kontakt. Neco podobneho jsem citil pri te nesmyslne chuzi "po stene".

Teda co tohle je za ptakovinu.... takovou namahu jsem si s tim dal.. a vubec jsem si neuvedomil ze to je naprosta ptakovina se neco takoveho ucit.... achjo....
budu si muset asi sugerovat trosku vic ze musim mit v noci alespon LD nez takovyhle blbosti.. naprosta ztrata casu....

Nebo jsem v tom snu snad skutecne byl v nejakem paralelnim svete kde je neco takoveho mozne (smysuplne??) :mrgreen: :mrgreen:
Napísať odpoveď