Sirka fora
Moderátor: Moderátori
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
- Kontaktovať používateľa:
Sirka fora
Bol by som rad, keby niekto upravil maximalnu sirku fora na 1020 pixelov, lebo ked je v prispevku dlhy riadok, tak musim presunut scrollbar asi o 200px a potom nevidim mena.
A 1020px preto, lebo okraje okien maju tiez nejake pixely, a opera este k tomu aj taku 4-5px haluz...
...ale ako tak pozeram robi mi to len Opera...
A 1020px preto, lebo okraje okien maju tiez nejake pixely, a opera este k tomu aj taku 4-5px haluz...
...ale ako tak pozeram robi mi to len Opera...
Nič sa nedá, len netreba chcieť.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Re: Sirka fora
Vieš, Tesla, ja mám rozlíšenie monitora 1280 x 1024, takže pre mňa by Tvoja šírka bola na nič. Toto však môže pomôcť vyriešiť mod mw3 (Prevent Any Layout From Being Broken).
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Ah sakra zabudol som, ze rozlisenie, co pouzivam ja nieje jedine na svete
No kazdopadne sa toto forum niekedy nesprava ako by sa malo - teda myslim tu sirku a myslim, ze je to bug.

Nič sa nedá, len netreba chcieť.
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Myslim si ze to tu nie je az na takej zlej urovni aby sa to muselo osetrovat.
Stretneme sa vo sne ;)
podla mna je to kvoli vela odkazom na rozne veci v hornej cast. ako blog odhlasenie hladanie. je ich tam prilis vela a preto sa to roztahuje.
Prídem si po teba.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Súhlasím.sorer napísal:Myslim si ze to tu nie je az na takej zlej urovni aby sa to muselo osetrovat.

zda sa ze my co mame 1024 x 768 sme us mensina...WhiteWolfSix napísal:Súhlasím.sorer napísal:Myslim si ze to tu nie je az na takej zlej urovni aby sa to muselo osetrovat.
Nekonecno nezacina tam, kde koniec neskoncil.
To by trebalo spravit hlasovanie kto ma ake rozlisenie a podla toho potom zmensit, alebo nechat 
Akoze nie zeby ma to nejako deprimovalo, ale len mi to pride take nezvykle...
Nastastie je tu koliesko na mysi, ktore ked sa stlaci tak sa da pohybovat aj vpravo vlavo aj dole a hore, takze sa to da zvladnut bez vacsich tazkosti...

Akoze nie zeby ma to nejako deprimovalo, ale len mi to pride take nezvykle...
Nastastie je tu koliesko na mysi, ktore ked sa stlaci tak sa da pohybovat aj vpravo vlavo aj dole a hore, takze sa to da zvladnut bez vacsich tazkosti...
Nekonecno nezacina tam, kde koniec neskoncil.
rozlisemie mam 1024x768 a styl fora subSilver. skusal som aj SwiftBlue, ale jednak sa mi viac paci subSilver, a so SwiftBlue to je tiez tak isto siroke.
mnohý a ani jeden