diktafon pro noční záznam snů
Moderátor: Moderátori
diktafon pro noční záznam snů
Vzhledem k mé nezodpovědnosti se mi dost často stávalo, že sen, ketrý jsem si v noci pamatoval dost jasně, ráno dost "vybledl" a mysli zůstalo jen pár fragmentů, případně nic. Proto jsem v noci zapisoval alespoň klíčové okamžiky - tj. 1 sen - max 7 slov. To se ukázalo jako dost nedostatečné, protože nejednou jsem si i tak ze snu nevybavil více, než jen těch pár slov, navíc luštění chaotických textů také není někdy jednoduché. Psát celý sen v noci je nad moje síly a tak mě napadlo si sen nahrát na diktafon a ráno ho v klidu přepsat. Výhody - není nutno rozsvěcet, je to asi tak 5x rychlejší a zaznamená se toho několikrát více včetně každého detailu.
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: diktafon pro noční záznam snů
Na rychle zaznamenanie je to asi jedna z najlepsich metod. Ako kazda ma ale asi aj svoje nedostatky. Jednou z nich asi bude ze pri nocnom zazname mozes svojim mumlanim do diktafonu budit spoluspiacich, ak dajakych mas. Zaznam si potom aj tak musis neskorsie prepisat, lebo na paske ho nerozanalyzujes a ani nedopises poznamky. Ale rozhodne je to rychla a ucinna metoda zaznamu snov.
Jo, jo... všechno má svoje mouchy. Teď se mi zrovna stalo, že mi došla baterka když jsem to chtěl přepsat:-) takže si jen pamatuju na blbej pocit z úzké chodby v nějakým tajným ruským metru na raketové základně poblíž Moskvy... spoluspícím by to asi vadilo, ale lampička ji taky není vhod. Mumlat můžeš jít na záchod, ale bacha aby ti tam diktafon nespadl:-)
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
môžeš tiež mumlať pod perinou a to hádam spoluspiacich nezobudí
a konieckoncov bateria sa môže vybiť ja v baterke. 

- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
A pod perinou sa da aj mumlat aj svietit baterkou
Stretneme sa vo sne ;)
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45