co mohl znamenat tento sen? Umi nekdo vykladat sny?
Moderátor: Moderátori
co mohl znamenat tento sen? Umi nekdo vykladat sny?
asi pred 3 dny se mi zdala takova hloupost: nejaky lidi okolo mne po mne hazeli z dalky stovky jehel ktere se mi zapichovaly pod kuzi po celem tele. Snazil jsem se vzdycky vyndat a hodil ten svazek jehel vzdy na toho dotycneho zpatky. Problem byl v tom ze tech lidi byly desitky a clovek to proste nestihal.....
Je mozne ze ten sen byl predzvesti neceho?
PO asi 3-4 dnech se skutecne stala jedna neprijemna udalost.... rad bych si ale poslechl nejdriv nazory nekoho kdo se vykladem snu zabyva co to mohlo znamenat..
Je mozne ze ten sen byl predzvesti neceho?
PO asi 3-4 dnech se skutecne stala jedna neprijemna udalost.... rad bych si ale poslechl nejdriv nazory nekoho kdo se vykladem snu zabyva co to mohlo znamenat..
jojo dival
a nenasel jsem tam nic o tom ze by nekdo po nekom hazel nejaky jehliceGregory napísal:Díval jsi se do nějakého snáře? Jsou i na netu.
PS: sny vykládat neumím.

- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: co mohl znamenat tento sen? Umi nekdo vykladat sny?
Nehľadaj v snároch, pretože tam odpoveď nenájdeš. Rozmýšlaj čo tie ihly môžu predstavovať v Tvojom súčasnom živote. Čo Ti ide pod kožu, čomu sa brániš?
Myslím si, že ten sen je skôr odrazom Tvojho súčasného stavu, v ktorom sa nachádzaš. Určite sa môžeš z toho sna veľa naučiť.
Myslím si, že ten sen je skôr odrazom Tvojho súčasného stavu, v ktorom sa nachádzaš. Určite sa môžeš z toho sna veľa naučiť.
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
myslim si ze sny by si mal clovek vykladat sam, ze vsetky veci o vyklade snov na nete a podobne su fuserstvo pretoze kazdy clovek ma svoj vlastny zivot, svoj vlastny sen a nemoze existovat nejaky vyklad ako napr. ze ak v sne vidis psa umries (<-priklad) u kazdeho cloveka znamena taky pes daco ine...
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
tak-tak.... plne súhlasímSagitaX napísal:myslim si ze sny by si mal clovek vykladat sam....... kazdy clovek ma svoj vlastny zivot, svoj vlastny sen ....
Z1
mno.. nachazim se v takovém stavu: ze mi v noci vyhořela garáž a zůstaly jenom obvodové zdiWhiteWolfSix napísal:Nehľadaj v snároch, pretože tam odpoveď nenájdeš. Rozmýšlaj čo tie ihly môžu predstavovať v Tvojom súčasnom živote. Čo Ti ide pod kožu, čomu sa brániš?

je pravda ze mi to jde trochu pod kuzi
takze mne jenom zajimalo jestli ten sen mne pred ti cirou nahodou nemel varovat a ja to jenom neumel interpretovat..
kdybych to umel tak jsem se tady asi neptal ze ano ?

- WhiteWolfSix
- Moderátor
OBI-VAN: Tá vyhoretá garáž je len násedkom čohosi dlhšie trvajúceho, takže áno, ak by si včas zachytil signály, ktoré prichádzali v snovej realite, mohol si sa tomu vyhnúť. Podľa mňa je interpretácia Tvojho sna pomerne jednoduchá, takže sa nad ním skús viac zamyslieť, v trošku širších súvislostiach a jeho význam sa Ti určite podarí odhaliť. Tú interpretáciu Ti sem samozrejme môžem napísať, no tak by si sa to nenaučil.
Takže... 

hmmmm.... fakt mi nic nenapada.. asi si sedim na vedeni...WhiteWolfSix napísal:OBI-VAN: Tá vyhoretá garáž je len násedkom čohosi dlhšie trvajúceho, takže áno, ak by si včas zachytil signály, ktoré prichádzali v snovej realite, mohol si sa tomu vyhnúť. Podľa mňa je interpretácia Tvojho sna pomerne jednoduchá, takže sa nad ním skús viac zamyslieť, v trošku širších súvislostiach a jeho význam sa Ti určite podarí odhaliť. Tú interpretáciu Ti sem samozrejme môžem napísať, no tak by si sa to nenaučil.Takže...

nojo treba to chce ten spravnej

- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
OBI-VAN napísal:nojo treba to chce ten spravneja pak se mi
a budu na to
jak na
.. do ty doby se muzu jenom ptat na
.....

Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Keď sa budeš pýtať naOBI-VAN napísal:hmmmm.... fakt mi nic nenapada.. asi si sedim na vedeni...
..
nojo treba to chce ten spravneja pak se mi
a budu na to
jak na
.....

Veľa zdaru v premýšlaní.

P.S.: Moja úloha nie je dávať odpovede. Moja úloha je učiť ľudí nachádzať vlastné odpovede.
premyslim premyslim, dneska se mi zase neco zdalo.. bohuzel jsem to mezitim zapomel.. mno mozna to souviselo s tim ze zbytek veci v garazi co neshorely.. tak nam dneska za bileho dne z te garaze vykradliWhiteWolfSix napísal:Keď sa budeš pýtať naOBI-VAN napísal:hmmmm.... fakt mi nic nenapada.. asi si sedim na vedeni...
..
nojo treba to chce ten spravneja pak se mi
a budu na to
jak na
.....
zostaneš v očakávaní, že ti niekto pomôže, t.j. nebudeš premýšlať sám. Návod ako môžeš na ten význam sna som Ti napísal, teraz musíš nad tým viac premýšlať. Chce to však veľkú trpezlivosť. Nepadáme z neba mudri, takže sa múdrimi musíme stávať postupne.
Veľa zdaru v premýšlaní.![]()

Uvidime casu a trpelivosti mame prece vsichni dost... v podstate cely zivot