co mohl znamenat tento sen? Umi nekdo vykladat sny?

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

co mohl znamenat tento sen? Umi nekdo vykladat sny?

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

asi pred 3 dny se mi zdala takova hloupost: nejaky lidi okolo mne po mne hazeli z dalky stovky jehel ktere se mi zapichovaly pod kuzi po celem tele. Snazil jsem se vzdycky vyndat a hodil ten svazek jehel vzdy na toho dotycneho zpatky. Problem byl v tom ze tech lidi byly desitky a clovek to proste nestihal.....

Je mozne ze ten sen byl predzvesti neceho?
PO asi 3-4 dnech se skutecne stala jedna neprijemna udalost.... rad bych si ale poslechl nejdriv nazory nekoho kdo se vykladem snu zabyva co to mohlo znamenat..
Gregory
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 18:24
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gregory »

Díval jsi se do nějakého snáře? Jsou i na netu.
PS: sny vykládat neumím. :(
Po všeckem ho***, akorat po včelach med.
-nevím kdo to vymyslel, ale je to tak.
http://www.sweb.cz/guffy.guf/
OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra

jojo dival

Gregory napísal:Díval jsi se do nějakého snáře? Jsou i na netu.
PS: sny vykládat neumím. :(
a nenasel jsem tam nic o tom ze by nekdo po nekom hazel nejaky jehlice :ghostly: :reading:
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Re: co mohl znamenat tento sen? Umi nekdo vykladat sny?

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Nehľadaj v snároch, pretože tam odpoveď nenájdeš. Rozmýšlaj čo tie ihly môžu predstavovať v Tvojom súčasnom živote. Čo Ti ide pod kožu, čomu sa brániš?

Myslím si, že ten sen je skôr odrazom Tvojho súčasného stavu, v ktorom sa nachádzaš. Určite sa môžeš z toho sna veľa naučiť.
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SagitaX »

myslim si ze sny by si mal clovek vykladat sam, ze vsetky veci o vyklade snov na nete a podobne su fuserstvo pretoze kazdy clovek ma svoj vlastny zivot, svoj vlastny sen a nemoze existovat nejaky vyklad ako napr. ze ak v sne vidis psa umries (<-priklad) u kazdeho cloveka znamena taky pes daco ine...
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Okt 23, 2005 17:37

Príspevok od používateľa Zrak1 »

SagitaX napísal:myslim si ze sny by si mal clovek vykladat sam....... kazdy clovek ma svoj vlastny zivot, svoj vlastny sen ....
tak-tak.... plne súhlasím
Z1
OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra

WhiteWolfSix napísal:Nehľadaj v snároch, pretože tam odpoveď nenájdeš. Rozmýšlaj čo tie ihly môžu predstavovať v Tvojom súčasnom živote. Čo Ti ide pod kožu, čomu sa brániš?

Myslím si, že ten sen je skôr odrazom Tvojho súčasného stavu, v ktorom sa nachádzaš. Určite sa môžeš z toho sna veľa naučiť.
mno.. nachazim se v takovém stavu: ze mi v noci vyhořela garáž a zůstaly jenom obvodové zdi :mrgreen:
je pravda ze mi to jde trochu pod kuzi
takze mne jenom zajimalo jestli ten sen mne pred ti cirou nahodou nemel varovat a ja to jenom neumel interpretovat..
kdybych to umel tak jsem se tady asi neptal ze ano ? :idea:
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

OBI-VAN: Tá vyhoretá garáž je len násedkom čohosi dlhšie trvajúceho, takže áno, ak by si včas zachytil signály, ktoré prichádzali v snovej realite, mohol si sa tomu vyhnúť. Podľa mňa je interpretácia Tvojho sna pomerne jednoduchá, takže sa nad ním skús viac zamyslieť, v trošku širších súvislostiach a jeho význam sa Ti určite podarí odhaliť. Tú interpretáciu Ti sem samozrejme môžem napísať, no tak by si sa to nenaučil. :grin: Takže... :shutup:
Obrázok
OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra

WhiteWolfSix napísal:OBI-VAN: Tá vyhoretá garáž je len násedkom čohosi dlhšie trvajúceho, takže áno, ak by si včas zachytil signály, ktoré prichádzali v snovej realite, mohol si sa tomu vyhnúť. Podľa mňa je interpretácia Tvojho sna pomerne jednoduchá, takže sa nad ním skús viac zamyslieť, v trošku širších súvislostiach a jeho význam sa Ti určite podarí odhaliť. Tú interpretáciu Ti sem samozrejme môžem napísať, no tak by si sa to nenaučil. :grin: Takže... :shutup:
hmmmm.... fakt mi nic nenapada.. asi si sedim na vedeni...
:confused: ..
nojo treba to chce ten spravnej :clock: a pak se mi :idea: a budu na to :o jak na :santa: .. do ty doby se muzu jenom ptat na :help: .....
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SagitaX »

OBI-VAN napísal:nojo treba to chce ten spravnej :clock: a pak se mi :idea: a budu na to :o jak na :santa: .. do ty doby se muzu jenom ptat na :help: .....
:appl: pekne napisane :D
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

OBI-VAN napísal:hmmmm.... fakt mi nic nenapada.. asi si sedim na vedeni...
nojo treba to chce ten spravnej :clock: a pak se mi :idea: a budu na to :o jak na :santa: .. do ty doby se muzu jenom ptat na :help: .....
Keď sa budeš pýtať na :help: zostaneš v očakávaní, že ti niekto pomôže, t.j. nebudeš premýšlať sám. Návod ako môžeš na ten význam sna som Ti napísal, teraz musíš nad tým viac premýšlať. Chce to však veľkú trpezlivosť. Nepadáme z neba mudri, takže sa múdrimi musíme stávať postupne.

Veľa zdaru v premýšlaní. :ok:

P.S.: Moja úloha nie je dávať odpovede. Moja úloha je učiť ľudí nachádzať vlastné odpovede.
Obrázok
OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra

WhiteWolfSix napísal:
OBI-VAN napísal:hmmmm.... fakt mi nic nenapada.. asi si sedim na vedeni...
Keď sa budeš pýtať na :help: zostaneš v očakávaní, že ti niekto pomôže, t.j. nebudeš premýšlať sám. Návod ako môžeš na ten význam sna som Ti napísal, teraz musíš nad tým viac premýšlať. Chce to však veľkú trpezlivosť. Nepadáme z neba mudri, takže sa múdrimi musíme stávať postupne.
Veľa zdaru v premýšlaní. :ok:
premyslim premyslim, dneska se mi zase neco zdalo.. bohuzel jsem to mezitim zapomel.. mno mozna to souviselo s tim ze zbytek veci v garazi co neshorely.. tak nam dneska za bileho dne z te garaze vykradli :!: :!:

Uvidime casu a trpelivosti mame prece vsichni dost... v podstate cely zivot :blah: :chat: :chat: :grin:
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Okt 23, 2005 17:37

Príspevok od používateľa Zrak1 »

OBI-VAN

Možno by ti pri tom rozmýšľaní pomohlo pomohlo trocha samoty mimo mesta niekde v prírode bez telky či iných podobných záležitostí a hlavne na takom mieste kde si ešte nebol, kde to nepoznáš :wink:
Z1
Tesla
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tesla »

To by malo pomoct - teda mne taka prechadzka vzdy pomoze, aj ked ich nerobim casto.
Nič sa nedá, len netreba chcieť.
OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra

prochazka

Tesla napísal:To by malo pomoct - teda mne taka prechadzka vzdy pomoze, aj ked ich nerobim casto.
No letos jsem uz na jedny prochazce byl, tak to zase nechci radsi moc prehanet :moon:
Napísať odpoveď