...je zvlastne vediet veci "len tak"

Moderátor: Moderátori
...mno, ono zamer mam a ja o tom nepochybujem, preto, a to je aj dovod preco som napisal "The One" to, co som napisal, lebo mna si to naslo nejak samo, zatial co, ako to citam, tak je to u vacsiny prave opacne a to tak, ze sa o AC a podobne veci pokusa dotycny z vlastnej vole.. uvidime.Sweeto napísal:emco: jedna z najdolezitejsich veci je zamer s akym chces vycestovatak je to len to ze chces si lietat tak pochybujem ze sa ti to podari ale mozen je vsetko
Drzim palce
neboj zrejme sa ti to nestane, to sa moze stat jedine velmi vyspelemu cloveku ktory by to nezneuzil vo svoj prospechTheONE napísal:Hej pocul som o tomto...a aj nejake metody otvorenia 3teho oka som cital...pochybujem ale ze pri skusani AC by som mohol nahodne nieco taketo dosiahnut...v kazdom pripade by som sa asi dosral keby som mal tri ociNad ocami mas 3tie oko ...:D:D
Oó nemas nejaky link alebo podrobnejsie informaciu o tom oku??...docela by mi to pomohlo...alebo aspon neviete ci tam v tej oblasti je nejaka cakra a ako by to mohlo suvisiet s mojim AC...myslim ten tlak na celeneboj zrejme sa ti to nestane, to sa moze stat jedine velmi vyspelemu cloveku ktory by to nezneuzil vo svoj prospech tym som nechcel povedat ze ty taky si
na marlitan.iglu.cz je nieco o tretom oku...ta cakra sa vola cakra obočia a suvisi s nou mysel a kontrola mysle. skus si precitat od bardona brana ke zaseceni je to velmi dobra knizkaTheONE napísal:Oó nemas nejaky link alebo podrobnejsie informaciu o tom oku??...docela by mi to pomohlo...alebo aspon neviete ci tam v tej oblasti je nejaka cakra a ako by to mohlo suvisiet s mojim AC...myslim ten tlak na celeneboj zrejme sa ti to nestane, to sa moze stat jedine velmi vyspelemu cloveku ktory by to nezneuzil vo svoj prospech tym som nechcel povedat ze ty taky si
TheONE napísal:Hej pocul som o tomto...a aj nejake metody otvorenia 3teho oka som cital...pochybujem ale ze pri skusani AC by som mohol nahodne nieco taketo dosiahnut...v kazdom pripade by som sa asi dosral keby som mal tri ociNad ocami mas 3tie oko ...:D:D