Onedlho "vycestujem"

Metódy, návody a rady ako sa dostať z tela a astrálne cestovať

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
emčo
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
Kontaktovať používateľa:

Onedlho "vycestujem"

Príspevok od používateľa emčo »

...takze si tak lezim v posteli v noci s tym vedomim, ze idem spat. Uz druhy den za sebou mi zacne neskutocne raplovat srdcova cakra. Je to silne az do takej miery, ze mi to fyzicky tlaci na hrudnik a to dost silno. ...zrazu to nejako ovladam, ani neviem ako, tu energiu si tlacim "viac do seba", zacne sa mi krutit hlava a rovnaky pocit mam s celym telom / tazko sa to opisuje / ...citim, ako mam tazku pravu ruku...po sekundach sa to vrati do normalu. Uz viem, aky to bude pocit, ked mas svoju cast tela velmi tazku, viem, ze ked nezabranim tomu "omamnemu, ala -telo na kolotoci-" pocitu, stane sa "nieco".... alebo inak, viem ako sa dostat von. Mal som ale este strach, aj ked vedel, ze na mna budu davat pozor, tak som to stale zahnal... / myslim ze to bolo cca 5-6x/ ...je to ale asi za dverami, zrejme coskoro vycestujem a nebudem musiet spravit vela, aby sa to stalo....ak "to" pride,napisem svoje prve vedome pocity. Dufam, ze to bude nieco pozitivne a nezabudnutelne...? :roll:

...je zvlastne vediet veci "len tak" 8)
Kazda dusa ma telo, nie naopak.
Sheydee
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Jan 04, 2006 13:50

Príspevok od používateľa Sheydee »

drzim palce ! :ok: mne sa uz parkrat podarilo vyliezt z tela ale vzdy to skoncilo len v mojej izbe lebo vzdy ma nieco vratilo spat ..ako keby moj podvedomy strach z neznameho ! snad sa mi to podari prekonat :delicious:
Čo vieme o smrti, keď vieme tak málo o živote.
TheONE
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 18:40

Príspevok od používateľa TheONE »

Juj emco neviem...mne sa takmer kazdy krat co skusam AC stane nieco tak nezvycajne a podobne prudko fascinujuce ze mam pocit ze uz to fakt vide...ale este tale nic...nechcem ta nijako demotivavat...mozno sa ti to fakt onedlho podari...ale nebud sklamany ak nie...

A este ako si pisal ze ti pulzuje srdcova cakra atd...mne sa zase stava ze citim ako ma nad ocami nieco tlaci...a vcera prvy krat po skusani mi bolo strasne zle a tocila sa mi hlava tiez...
emčo
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

...v poho, nedemotivujes, ale ty nie si ja a ja nie som ty... Nad ocami mas 3tie oko ... :ok:

Sheydee - ...mno, to by mi uplne stacilo, lietat si po izbe. Ja sa najviac bojim toho, ak to tak je, ze uvidim sam seba...nie ze by sa na mna nedalo pozerat, ale ved vies... :D ...a tiez, fakt neviem co ocakavat, aky pocit...som plny ocakavania :? A dakujem...
Sweeto
Návštevník
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 14:55
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sweeto »

emco: jedna z najdolezitejsich veci je zamer s akym chces vycestovat :!: ak je to len to ze chces si lietat tak pochybujem ze sa ti to podari ale mozen je vsetko :wink: Drzim palce
emčo
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

Sweeto napísal:emco: jedna z najdolezitejsich veci je zamer s akym chces vycestovat :!: ak je to len to ze chces si lietat tak pochybujem ze sa ti to podari ale mozen je vsetko :wink: Drzim palce
...mno, ono zamer mam a ja o tom nepochybujem, preto, a to je aj dovod preco som napisal "The One" to, co som napisal, lebo mna si to naslo nejak samo, zatial co, ako to citam, tak je to u vacsiny prave opacne a to tak, ze sa o AC a podobne veci pokusa dotycny z vlastnej vole.. uvidime.
TheONE
Člen fóra
Člen fóra

Nad ocami mas 3tie oko ...
Hej pocul som o tomto...a aj nejake metody otvorenia 3teho oka som cital...pochybujem ale ze pri skusani AC by som mohol nahodne nieco taketo dosiahnut...v kazdom pripade by som sa asi dosral keby som mal tri oci :D:D:D
Sweeto
Návštevník
Kontaktovať používateľa:

TheONE napísal:
Hej pocul som o tomto...a aj nejake metody otvorenia 3teho oka som cital...pochybujem ale ze pri skusani AC by som mohol nahodne nieco taketo dosiahnut...v kazdom pripade by som sa asi dosral keby som mal tri oci :D:D:D
neboj zrejme sa ti to nestane, to sa moze stat jedine velmi vyspelemu cloveku ktory by to nezneuzil vo svoj prospech :wink: tym som nechcel povedat ze ty taky si :lol:
TheONE
Člen fóra
Člen fóra

neboj zrejme sa ti to nestane, to sa moze stat jedine velmi vyspelemu cloveku ktory by to nezneuzil vo svoj prospech tym som nechcel povedat ze ty taky si
Oó nemas nejaky link alebo podrobnejsie informaciu o tom oku??...docela by mi to pomohlo...alebo aspon neviete ci tam v tej oblasti je nejaka cakra a ako by to mohlo suvisiet s mojim AC...myslim ten tlak na cele
Sweeto
Návštevník
Kontaktovať používateľa:

TheONE napísal:
neboj zrejme sa ti to nestane, to sa moze stat jedine velmi vyspelemu cloveku ktory by to nezneuzil vo svoj prospech tym som nechcel povedat ze ty taky si
Oó nemas nejaky link alebo podrobnejsie informaciu o tom oku??...docela by mi to pomohlo...alebo aspon neviete ci tam v tej oblasti je nejaka cakra a ako by to mohlo suvisiet s mojim AC...myslim ten tlak na cele
na marlitan.iglu.cz je nieco o tretom oku...ta cakra sa vola cakra obočia a suvisi s nou mysel a kontrola mysle. skus si precitat od bardona brana ke zaseceni je to velmi dobra knizka :)
Naposledy upravil/-a Sweeto v So Okt 07, 2006 7:13, upravené celkom 1 krát.
Nikto nieje "vyvoleny" ----> duchovna demokracia :-)
emčo
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

TheONE napísal:
:lol: :lol: :lol: ..som sa nasmial. Hehe..dik

..inak tretie oko, tak ako ostatne cakry ma kazdy jeden z nas, iba menej-viac, alebo vobec ne/aktivne ...takze mozme zacat strasit, bude z toho celosvetovy onyy :blah: :moon: :appl:

Sweeto : ..tu knihu sa mi zda som videl v eugenike, asi sa za niecim obzriem a kupim aj toto. Dik za radu :ok:
emčo
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

...jo a ked uz sme pri cakrach a tak, poznam niekoho, kto mimo toho ze je pan vestec s velkym "V" vie aktivovat a vyrovnavat cakry. Ak by niekto mal zaujem, tak sa ozvite.... je z BA. 8)
TheONE
Člen fóra
Člen fóra

Nejako neverim ze by takto slo emco...to aktivovavanie cakier...ale moze byt este som sa z nicim takym nestretol...
A nechapem co ti prijde smiesne?!...3tie oko nieje cakra...(aspon myslim)...mala by to byt paranormalna schopnost tak ako jasnovidectvo a pod.
Cakier je myslim okolo 6 a zacinaju ti okolo pasa a jedna je na cele...nad ocami presnejsie...a to 3tie oko neni :lol:
emčo
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

...funguje to, pisem to z vlastnych skusenosti. Smiesne mi prislo to,s tym dosranim, nic ine 8) ...no hej, asi tu pletiem 2 na tri, ci nie ?
Sweeto
Návštevník
Kontaktovať používateľa:

emco taka otazka...preco chces astralne cestovat? :D
Nikto nieje "vyvoleny" ----> duchovna demokracia :-)
Napísať odpoveď