no snad to tu este nebolo
tak ma napadlo ci ten pocit nema nieco spolocne s AC
napriklad ze sa prave oddeluje astralne telo od fyzickeho
skusal uz niekto "spadnut uplne dole"
ja som to skusal ale vzdy som sa zlakol a znovu "prebudil"
to sa mi stava obcas...raz sa my to stalo dokonca tak silno,ze som si isty ze som bol v astrale :-p...teda ja si myslim ze ten pocit padu,ze je to ddelovanie AC tela...
mne sa stavalo pri zaspavani bezvahovy stav albo padanie. lebo pad je prakticky bezvahovy stav. no a teraz ked sa snazim o AC tak to zazivam v trosku inej forme. teraz mam pocit aj padu aj tocenia. takze si myslim ze je to sucast opustania tela.
Ano to sa stava aj mne...ale uz som si na to zvykol a u mna zatial nenasledovalo nic dalsie...
Iba si raz pametam ze raz som mal tento pocit naozaj obrovsky a potom sa mi z nicoho nic otvorilo okno - postel mam pod oknom ...a vtedy som skoro chytil infarkt...normalne ako som lezal som sa tak zlakol ze reflexivne ako drakula ma naplo jak strunku a som sa z lehu posadil...
Neviem, ci toto ma s tym nieco spolocne, ale sem-tam sa mi rano stava, ze lezim v posetli, nad niecim rozmyslam, alebo som v polospanku a zrazu "akoby zmizla podlaha" a ja strasne rychlo trhnem nohami..
Epholl napísal:Neviem, ci toto ma s tym nieco spolocne, ale sem-tam sa mi rano stava, ze lezim v posetli, nad niecim rozmyslam, alebo som v polospanku a zrazu "akoby zmizla podlaha" a ja strasne rychlo trhnem nohami..
to iste aj u mna, zrejme sa to stava v polospanku, lebo mne sa to stava vecer pred spankom..
mne sa toto stava ked nieco skusam vecer je to taky zly efekt ked lezim na chrbte a uvolnujem sa a idem skusit nieco a zrazu akoby som zacal padat a trhne ma, toto trhnutie je tak strasne unavne alebo vycerpavajuce ale tak strasne ze ked sa mi to stane zo 2 alebo 3 krat tak mam dost a som tak znechuteny, unaveny, vycerpany ze nevladzem ani zaspat, proste lezim a nic nemozem sa mi nechce ako keby som odbehol maraton...
inak ak zaspavate a sklbne vam rukou nohou tak to je sposobene tym ze mozok prave vypol dany sval. pretoze aj ked cez den uplne uvolnite sval tak je stale trochu napnuty. hovori sa tomu svalovy tonus. myzne az pri spanku zaspavani.