RelaX
Moderátor: Moderátori
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
- Kontaktovať používateľa:
RelaX
mno, asi zavrhnete tuto temu, ale chcel by som sa opytat na nejake "meditacie" co by som mohol praktikovat a nejak sa rozvijat, lebo ludia tu skusaju napr. AC, to je super ale nejaku pohodovku by som chcel nieco ako relax na oddych na nabratie energie, inak co sa energie tyka nejake veci o nej nemate niekto to by som chcel velmi rozvinut... no snad chapete co chcem napisat 

Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
- Kontaktovať používateľa:
Re: RelaX
Niee.. Vyborna tema!
Ja naprklad sem tam chodim do hory, ako vrchol relaxu(niekedy je to ale dost ycerpavajuce
) povazujem pocuvanie hudby. Potom este sa venujem mojmu konicku - elektronika.
Nic lepsie si na relax neviem predstavit. Ale budem rad ked sem napisete co vy robite a co vas "ukludnuje"
Ja naprklad sem tam chodim do hory, ako vrchol relaxu(niekedy je to ale dost ycerpavajuce

Nic lepsie si na relax neviem predstavit. Ale budem rad ked sem napisete co vy robite a co vas "ukludnuje"
Nič sa nedá, len netreba chcieť.
relax...
napriklad ak je pekne pocasie a teplo, tak si rad sadnem/lahnem na nas kamenny plot a sledujem oblaciky, alebo meditujem...
alebo tak ze si zajdem do lesika na prechadzku
velmi dobre sa relaxuje pri hudbe...
a moj oblubeny sposob relaxu - Capoeira
napriklad ak je pekne pocasie a teplo, tak si rad sadnem/lahnem na nas kamenny plot a sledujem oblaciky, alebo meditujem...
alebo tak ze si zajdem do lesika na prechadzku
velmi dobre sa relaxuje pri hudbe...
a moj oblubeny sposob relaxu - Capoeira
Nekonecno nezacina tam, kde koniec neskoncil.
- spagetka
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 01, 2005 12:36
Re: RelaX
ja sa ukľudním hlavne doma.. keď vytiahnem bicykel a idem do prírody.. tam to tak krásne vonia..
/tu mám len bratislavský smog a hluk z áut.. preventívne nosím stále mp3 - a aj to ma celkom ukludňuje
ale energiu si idem vybiť na volejbal /aj to je istý druh relaxu..
/tu mám len bratislavský smog a hluk z áut.. preventívne nosím stále mp3 - a aj to ma celkom ukludňuje
ale energiu si idem vybiť na volejbal /aj to je istý druh relaxu..