Navod na LD?

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
marley5
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Máj 10, 2006 20:03
Kontaktovať používateľa:

Navod na LD?

Príspevok od používateľa marley5 »

Pred spankom som si daval sugescie, ze si uvedomim a zapamatam sen (lol mal som si dat ze budem mat LD..). Siel som spat a mal som rozne sny. Prisiel vsak aj jeden celkom zaujimavy. Snivalo sa mi, ze mi jeden typek rozpraval navod ako dosiahnut spolahlivo LD kazdu noc. Ukazoval mi nejake obrazky pomocou ktorych pocas spanku otestujem realitu a daval mi nazorne ukazky. Pocitoval som ako zaspavam a potom sa sa mi zase objavili tie obrazky a potom som sa zobudil a znova.. (vtedy mi to davalo zmysel a vedel som ze snivam). Princip bol strasne jednoduchy bohuzial som si ho nezapamatal. Myslite ze je mozne, zeby sa ma "niekto" snazil nieco naucit, alebo to bol iba obycajny sen ktoremu prikladam prilis velky vyznam??
majk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14

Príspevok od používateľa majk »

neco podobneho e me stalo uz nekolikrat, dostal jsem v LD ruzne navody nebo me bylo neco sloziteho vysvetlovano a v tom LD jsem to jasne chapal a vsechno melo logiku, ale po probuzeni jsem si to bud nemohl zapamatovvat nebo jsem to nepochopil a nic nemelo logiku ... :grin:
Amos
Návštevník
Dátum registrácie: Ut Feb 26, 2008 22:35
Kontaktovať používateľa:

Re: Navod na LD?

Príspevok od používateľa Amos »

To sa stáva aj mne, veľakrát som si už v sne povedal, ááááá, preto je to takto a snažil som sa si to zapamätať, ale akonáhle som sa zobudil, netušil som, na čo tak prevratného som došiel.
Nemusíme meniť svet, stačí, keď sa zmeníme my.
Napísať odpoveď