AC druhy pokus
Moderátor: Moderátori
AC druhy pokus
Zdar som tu novy
toto je super stranka celu som ju uz prestudoval ale k veci... dnes rano som sa uz druhy krat pokusal o AC(na prvy krat sa nic nestalo) a prebiehalo to takto:zobudil som sa, bol som hore asi pol hodiny a povedal som si ze skusim AC...lahol som si na chrbat, ruky vedla tela a uvolnil som sa najviac ako som vedel,snazil som sa nemysliet uplne na nic a po case sa mi zacal zrychlovat dych, pravdepodobne som citil aj tie vsetkym zname vibracie, potom mi zacalo silno buchat srdce aj som sa pritom trochu zapotil..potom som si povedal ze to bol celkom uspech tak som otvoril oci a ukludnil sa...malo to nieco spolocne s AC?

Re: AC druhy pokus
těch pokusů bude ještě hodně, než vycestuješ doopravdy. Znám takové, kteří o to usilovali roky a nikdy se jim to nepodařilo. Nevzdávej to.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
"nie"WhiteWolfSix napísal:Keby si si mal úprimne odpovedať, aká by bola Tvoja odpoveď?Zenny napísal:cital som ze treba mat aj dovod na AC...staci mi ze tam chcem ist "zo zvedavosti"?

- WhiteWolfSix
- Moderátor
Moja otázka ostáva nezmenená. Keby si si mal úprimne odpovedať, aká by bola Tvoja odpoveď?Zenny napísal:ale co ked si nejaky dovod len tak vymyslim? potom to pojde?

Podľa čoho usudzuješ, že máš na to predpoklady?Zenny napísal:(viem davam blbe otazky ale fakt by som chcel AC zazit..myslim ze mam aj nato predpoklady
neviem mam len taky pocitWhiteWolfSix napísal: Podľa čoho usudzuješ, že máš na to predpoklady?

- WhiteWolfSix
- Moderátor
Nepýtal som sa Ťa to z dôvodu spochybniť Ťa, ale preto, aby si sa pokúsil uvedomiť si z čoho pramení ten Tvoj pocit. Nestačí ostať len u pocitu, potrebuješ vedieť, z čoho pramení a kam Ťa smeruje.Zenny napísal:neviem mam len taky pocit![]()
Je to pravdepodobné...Zenny napísal:ale ajtak bol som na tej stranke kde je 11 hlavnych pricin preco sa nepodari AC a ked som si ich precital tak som sa zmieril s tym ze AC sa mi podari bud o niekolko rokov alebo vobec...ale nejako to zvladnem aspon mam LD niekolkokrat do tyzdna
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Re: AC druhy pokus
To sú neustále opakujúce sa otázky a tak je pocit déjà vu celkom na mieste. 

- WhiteWolfSix
- Moderátor
btw, najskôr mi vysvetli čo je to tá atmická rovinaZenny napísal:btw ww6 teraz citam o AC a takych veciach a ten co to pisal sa dostal do atmickej roviny 4x za cely zivot a chcel by som sa spytat ci si tam Ty bol aspon raz popr. kde si sa dostal najvyssie

tu mas odpovede na vsetky otazkyWhiteWolfSix napísal:btw, najskôr mi vysvetli čo je to tá atmická rovinaZenny napísal:btw ww6 teraz citam o AC a takych veciach a ten co to pisal sa dostal do atmickej roviny 4x za cely zivot a chcel by som sa spytat ci si tam Ty bol aspon raz popr. kde si sa dostal najvyssie... a ešte mi povedz podľa čoho sa meria to najvyššie... mám to merať v kilometroch alebo v čom? ďakujem za vysvetlenie

a tu je konkretne o tej atmickej "dimenzii" http://satori.webpark.cz/rbastral.html# ... %20dimenze