To s tym jazykom som uz vela krat zazrel ako dobra pomocka, no je divne ze ja ho tak mavam stale nie len ked sa pokusam o AC...
Vseobecne, musim reagovat na to s tym vankusom...vsimol som si ze pri skusani je dobra akakolvek zmena oproti normalu...ako priklad uvediem pouzivanie/nepouzivanie vankusa. Ja som na vankus zvyknuty a ak ho nemam trva mi znacne dlhsie kym zaspim, ale ked som sa raz pokusal o AC vankus som hodil stranou a vysledky boli priaznivejsie. Dalsi priklad by mohlo takisto byt miesto kde sa o AC pokusate...ja skusam AC tamker iba pred spanim v mojej posteli, no raz som to skusal aj inde a takisto vysledky neboli na zahodenie. S tym suvisi aj akym smerom lezite...napriklad vzdy spim otoceny tym istym smerom, ale raz som skusal otocit sa presne naopak teda som mal hlavu tam kde bezne mavam nohy, a hadajte aky bol vysledok?
Vsetkym tymto chcem povedat ze aj to s tym jazykom by mohlo mat podobny ucinok, no na mna ocividne nie...uz aj teraz ked nad tym tak rozmyslam mam jazyk na hornom podnebi ust. Asi som divny...