Mam sa pokusat o OBE?
Moderátor: Moderátori
Mam sa pokusat o OBE?
V poslednom case(uz asi 2-3 mesiace..) sa uz velmi nepokusam o AC(hoci predtym bolo niekolko uspesnych pokusov), lebo o take 4 roky chcem ajtak ist na kurz HS prechod branou a chcem vediet vas nazor na to, ze ci mam "trenovat" dalej, alebo pockat tie 4 roky 

- mNemoN
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 23:41
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mam sa pokusat o OBE?
jj biznis riesenia su najlepsie O_O
rychlo a jednoducho?
porozmyslaj!
rychlo a jednoducho?

porozmyslaj!
ako myslis uspesne pokusy?? ako to ze si uz vycestoval?? potom by som to rozvyjal aj bez kurzu. a na ten kurz isiel na rozsirenie schopnosti obzoru.
Prídem si po teba.
no...hej...aspon si to myslimnou napísal:ako myslis uspesne pokusy?? ako to ze si uz vycestoval??

ako to tu tak citam, tak asi zacnem skusat dalej...ale zaujimal by ma este nazor ww6

Buddha říkal: nikomu nevěř. Ani WW6 ne a dokonce ani sobě ne. Zkoušej a nenech se ovlivňovat, protože nikdo nic neví.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
ja bych to rozdelil na dva body:
1) zmeneny stav - do toho se dostanes velmi lehce pomoci HS
2) astralni vycestovani - do toho se dostanes bud:
a) velmi lehce pomoci HS ( a tudiz zmeneneho stavu )
b) nebo velmi tezce nebo vubec ne
add b) jsou lidi co maji nadani takove ze zavrou oci a objevi se pomoci sve vizualni schopnosti + zmeneneho stavu kdekoliv v case a prostoru a jsou lidi co takove schopnosti nemaji a musi se je naucit. Tak jak se uci male dite chodit, jist, mluvit tak presne takovym zpusobem se da naucit vstupovat do zmenenych stavu i bez HS, ale jak dal vyuzijes tento stav je jen na tve vuli, mysli, presvedceni,schopnostech apod. tak jako kdyz ses ucil postupne psat a cist. Tim chci rict, ze zmeneny stav je pouze jeden z prvnich stupnu
1) zmeneny stav - do toho se dostanes velmi lehce pomoci HS
2) astralni vycestovani - do toho se dostanes bud:
a) velmi lehce pomoci HS ( a tudiz zmeneneho stavu )
b) nebo velmi tezce nebo vubec ne
add b) jsou lidi co maji nadani takove ze zavrou oci a objevi se pomoci sve vizualni schopnosti + zmeneneho stavu kdekoliv v case a prostoru a jsou lidi co takove schopnosti nemaji a musi se je naucit. Tak jak se uci male dite chodit, jist, mluvit tak presne takovym zpusobem se da naucit vstupovat do zmenenych stavu i bez HS, ale jak dal vyuzijes tento stav je jen na tve vuli, mysli, presvedceni,schopnostech apod. tak jako kdyz ses ucil postupne psat a cist. Tim chci rict, ze zmeneny stav je pouze jeden z prvnich stupnu
- mNemoN
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 23:41
- Kontaktovať používateľa:
dr.Katz : suhlas
Radsej skus viac meditovat a dookola sa pytat na veci, ktore ti niesu jasne ... aj ked si nebudes isty alebo nebudes dostavat dostatocne jasne odpovede .. nezufaj, chce to len trpezlivost a ked sa objavi pravda sam prides na to ze to tak JE (uvidis ked to zazijes)
Ked sa zaoberas nejakou vecou (tj. stale na nu myslis alebo o nej rozmyslas) sam zivot ti privedie do cesty potrebne elementy aby si to zvladol, pochopil alebo dosiahol.
Ja osobne sa o AC ani nepokusam, lebo neviem co by ma tam stretlo a nemam jasnu predstavu co by som tam hladal... ani ake skusenosti by mi to prisieslo alebo malo priniest ... nemyslim ze mam strach, ze to nezvladnem ale skor si myslim ze na to niesom pripraveny a nepochopim to
tiez by ma zaujimalo preco sa o to snazis ty ??
Radsej skus viac meditovat a dookola sa pytat na veci, ktore ti niesu jasne ... aj ked si nebudes isty alebo nebudes dostavat dostatocne jasne odpovede .. nezufaj, chce to len trpezlivost a ked sa objavi pravda sam prides na to ze to tak JE (uvidis ked to zazijes)
Ked sa zaoberas nejakou vecou (tj. stale na nu myslis alebo o nej rozmyslas) sam zivot ti privedie do cesty potrebne elementy aby si to zvladol, pochopil alebo dosiahol.
Ja osobne sa o AC ani nepokusam, lebo neviem co by ma tam stretlo a nemam jasnu predstavu co by som tam hladal... ani ake skusenosti by mi to prisieslo alebo malo priniest ... nemyslim ze mam strach, ze to nezvladnem ale skor si myslim ze na to niesom pripraveny a nepochopim to
Lebo ma velmi fascinuje to, ze mozeme vycestovat z telamNemoN napísal:dr.Katz : suhlas

Ked sa mi to prvy krat podarilo tak som od ortodoxneho materializmu "trochu" prehodnotil svoj pohlad na svet

ked si uz vedel cestovat a v poslednom case uz necestujes, bude to teraz lahsie ako ked si zacinal. jednoznacne sa o to pokusaj a na ten kurz uz potom ani nebudes musiet ist...
no nie ?
no nie ?
mnohý a ani jeden