Sny o zvieratách
Moderátori: RedHawk, Moderátori
Re: Totemove / silove zvierata
Mívám dost často sny, ve kterých se potkávám s medvědem (většinou na mě útočí), myslíte že by to mohlo být mé silové zvíře? O šamanismu toho moc nevím.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- mNemoN
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 23:41
- Kontaktovať používateľa:
kamo tak jedine zviera ktore v sne vidim je medved ... je strasne inteligentny a niekedy ich byva aj viac
dost to vie nahnat strach
)))
hej ale na druhej strane nikdy mi neublizil .. prsote len strasi
dost to vie nahnat strach

hej ale na druhej strane nikdy mi neublizil .. prsote len strasi

- mNemoN
- Člen fóra
hej on teba zabije v skutocnosti 

- mNemoN
- Člen fóra

Bud odvazne srdce .. kaaaaaamo
- mNemoN
- Člen fóra
len nenechava stopy
hm, ja si pametam sny, ale zeby sa tam objavovali zvierata to nie, skor dost ludi a dynamicky dej... dnes budem mat vo sne zviera /zvierata(citim to v kostiach :DDD)
mnohý a ani jeden
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Re: Sny o zvierat
To ja som sa v LD raz premenil na orla, a neskorsie bol z toho havran alebo vrana. Nerozoznaval som to.
Stretneme sa vo sne ;)
ja mel posledni LD nedavno, kdy jsem krouzil nad mym rodnym sidlistem spolu s kondorem ( nebo supem ). Byli jsme oba v teplem proudu vzduchu, ktery se hnal nahoru a ja jsem presne jako on lehce pripazil, zatal jsem svaly v podpazi ( tzv. kridla ) a najednou jsem se vznasel do vysky. Uzasny pocit, nechapal jsem ze to jde tak jednoduse, bez machani nebo jine namahy ... Byl jsem hodne, hodne vysoko, odhadem podle nahledu satelitnich snimku z GOOGLE EARTH cca 500 m. Mel jsem nadherny vyhled a rozhled. Ten kondor nebo sup nebo co to bylo byl porad vedle me. Pak me probudil zasr.... budik.
Bylo to poprve, co se mel LD, v kterem jsem pozil metodu vznaseni se pomoci ptaka.

Bylo to poprve, co se mel LD, v kterem jsem pozil metodu vznaseni se pomoci ptaka.