Zaujimave, nechapem ako to telo mohlo takto presne nacasovat. Uz predtym som maval bezne take zazitky ze som si nastavil budik a zobudil sa sam tesne pred zazvonenim...niekedy viac niekedy menej presne...ale toto dnes...ono to bolo presne na sekundu nacasovane, vysvetli mi to niekto?
vnutorne hodiny?
Moderátor: Moderátori
-
knox
- Člen fóra

- Dátum registrácie: Po Apr 02, 2007 23:18
- Kontaktovať používateľa:
vnutorne hodiny?
Dnes velmi zaujimavy sen : Nastavil som s budik na desiatu (v skutocnosti). Snivalo sa mi ze som sa zobudil a pozrel na telefon...ten ukazoval 12.45 ale bol nejaky pokazeny, zaseknuty, zamrznuty. Zrazu bola tmava obrazovka aj klavesnica...a potom bolo vidno len vlavo dole na obrazovke - zmazat. Som si povedal ze to budenie sa nejak oneskorilo zmrzlo...ale zaroven som aj cakal ze zazvoni teraz, oneskorene...a vtedy som sa zobudil na budenie skutocneho telefonu - bolo samozrejme 10:00
Samozrejme som bol najprv zmateny, nevedel som co bol sen a co realita alebo ci to bol vsetko sen a este stale sen je...
Zaujimave, nechapem ako to telo mohlo takto presne nacasovat. Uz predtym som maval bezne take zazitky ze som si nastavil budik a zobudil sa sam tesne pred zazvonenim...niekedy viac niekedy menej presne...ale toto dnes...ono to bolo presne na sekundu nacasovane, vysvetli mi to niekto?
Re: vnutorne hodiny?
ale samozrejme telo ma svoje vnutorne hodiny. boli experimenty ked zavreli dobrovolnikov do izolacie bez okien a hodin. a ty stale mali 24 hodinovy cyklus ktory dodrziavali. pritom netusili kolko je hodin. a to sa stava aj mne, ze sa zobudim 5 minut alebo aj 30 sekund pred zvonenim budika. a niekedy sa mi podari aj to ze si poviem "zobudim sa o 4 rano". a zobudim sa aj bez budika +- tak 15 minut.
Prídem si po teba.
Re: vnutorne hodiny?
jj, aj mne sa to stava, cez skolsky rok pravidelne vstavam zarovno s budikom:DDD
mnohý a ani jeden
Tiež si myslím, že to má spojitosť s vnútornými hodinami, čo ste tu už opísali. Aj nou to správne opísal - niečo podobné som čítal v knihe o hypnóze. Predtým ako idete spať do hypnotického spánku (ktorý sa vyvoláva umelo a kedykoľvek chcete) si zvolíte čas, kedy sa zobudíte.
A možno to s tým budíkom bola náhoda
A možno to s tým budíkom bola náhoda
--=Všetko sa dá, stačí vedieť ako=--
--=www.meditacia.sk=--
--=www.meditacia.sk=--