je mozne ze ked sa
Moderátor: Moderátori
je mozne ze ked sa
ked sa astralne telo odeluje od toho fyzickeho a napr som prikrity paplonom tak citimako ces ten paplon idem von??? a je to taki no tlakovy pocit??
Re: je mozne ze ked sa
elias napísal:ked sa astralne telo odeluje od toho fyzickeho a napr som prikrity paplonom tak citimako ces ten paplon idem von??? a je to taki no tlakovy pocit??
Astralne telo je nehmotne, tlakovy pocit je pri odchode s fyzickeho tela.
Prerazas barieru "medzi svetmi"
tak s tymto teda nesuhlasimahoj301 napísal: ..ani vo sne necitiš tlak niečoho fizickeho..

- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
A prečo? Je to ako v matrixe. Keď veríš, že cítiť môžeš, budeš cítiť. V sne však tlak fyzického cítiť nemôžeš.bonkwodny napísal:tak s tymto teda nesuhlasimahoj301 napísal: ..ani vo sne necitiš tlak niečoho fizickeho..

- WhiteWolfSix
- Moderátor
ahoj1301: Ale stále je to snová realita, aj keď si si viac vedomý fyzického tela.
bonkowodny: O tom nepochybujem, že si bolesť cítil. Cítil si ju, pretože si naučený, že pri tvrdom páde je nutné bolesť cítiť. To je Tvoj/môj/náš matrix. Časom si však uvedomíš, že toto v astrále nemusí platiť, keď nechceš.
bonkowodny: O tom nepochybujem, že si bolesť cítil. Cítil si ju, pretože si naučený, že pri tvrdom páde je nutné bolesť cítiť. To je Tvoj/môj/náš matrix. Časom si však uvedomíš, že toto v astrále nemusí platiť, keď nechceš.
- Viliond
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Feb 11, 2007 17:24
astral je realnejsi ako LD???ahoj301 napísal:ale toto su sny a Ld..astral je realnejši..skor by som to nazval skutočny..
pretože si uvedomuješ že maš telo v posteli.

- Viliond
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Feb 11, 2007 17:24
nemusis no.... jedine ze by pretrhol striebornu nit ale pochibujem ze by to niekto dokazal... neviem ale myslim ze to nieje mozne ale pri AC namna este nik nestrielal iba pri miernom LD ma napadol niekto nozom... ale nestihol bodnut...ahoj301 napísal:myslim si že sen od vedomeho citenia nieje to iste..ak ma niekto v sne odstreli zobudim sa..ak ta niekto v astraly napadne nemusiš sa už prebrat..

pretrhnut nit medzi telom a dusou je velmi jednoduche.Viliond napísal:nemusis no.... jedine ze by pretrhol striebornu nit ale pochibujem ze by to niekto dokazal... neviem ale myslim ze to nieje mozne ale pri AC namna este nik nestrielal iba pri miernom LD ma napadol niekto nozom... ale nestihol bodnut...ahoj301 napísal:myslim si že sen od vedomeho citenia nieje to iste..ak ma niekto v sne odstreli zobudim sa..ak ta niekto v astraly napadne nemusiš sa už prebrat..kazdopadne pokial viem tak maju astralne zazitky vpliv len na nasu psychiku nie na fyzicky svet... teda ak nejde o sugesciu atd. ak sa mylim prepacte
Jednoduchsie nez sa vacsinou nazdava. Ako napisal WW6 vacsina je o tom ze si staviame /te bariery v astrale prave zo zvyku. ako ta bolest pri pade
ak to spravne chapem, tak to znamena, ze v AC sa da umriet? povedzme ze dnes by sa mi podarilo AC a uz sa nemusim prebrat?RedHawk napísal: pretrhnut nit medzi telom a dusou je velmi jednoduche.
Jednoduchsie nez sa vacsinou nazdava. Ako napisal WW6 vacsina je o tom ze si staviame /te bariery v astrale prave zo zvyku. ako ta bolest pri pade

- mNemoN
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 23:41
preco by sa do teba chcel niekto nasackovat ?
- WhiteWolfSix
- Moderátor
V astrále môžeš stretnúť duše mŕtvych, ktorí nemajú ešte dokončené veci na Zemi a ktoré hľadajú akýkoľvek spôsob, ako by mohli ovplyvňovať fyzickú realitu. Keďže sú mŕtvi, hľadajú hostiteľa.
IMHO,sny mozu byt rovnako realne ako astral,len ich treba dokonale ovladat,ja v LD dokazem veci,ktore by som pred tym nikdy nedokazal a takto to podla mna moze pokracovat donekonecna,myslim to zlepsovanie vedomiav sne
lenze,neviem co je to astral,takze mozem tazko posudit
btw:dnes som mal LD a pri marnom pokuse o lietane ma strepalo na zem,na brucho a ked som sa postavil,tak som musel vyplut vsetku travu,ktoru som pri pade zhryzol a ked som siel cez rieku,tak voda bola dost ladova,ze som to skoro nevydrzal,mozno som si to vytvoril sam ale v LD uz poslednu dobu citim coraz viac fyzicky
lenze,neviem co je to astral,takze mozem tazko posudit

btw:dnes som mal LD a pri marnom pokuse o lietane ma strepalo na zem,na brucho a ked som sa postavil,tak som musel vyplut vsetku travu,ktoru som pri pade zhryzol a ked som siel cez rieku,tak voda bola dost ladova,ze som to skoro nevydrzal,mozno som si to vytvoril sam ale v LD uz poslednu dobu citim coraz viac fyzicky